Glazbenik Goran Bregović prodao je vilu koju je 2014. godine kupio u Istanbulu, saznaje Kurir.

Naime, njihova ekipa nedavno je boravila u Turskoj gdje su na licu mjesta saznali da frontmen 'Orkestra za svadbe i sahrane' više nema kuću u ovoj državi.

Goran Bregović
Story arhiva 

On je vilu na Bosforu, u elitnom dijelu Istanbula gdje su nekretnine najskuplje, pazario još prije točno deset godina. Nekretnine u ovom kvartu jednog od najljepših gradova Europe vrijede oko milijun i pol eura, a Bregović je za svoju iskeširao čak dva milijuna! Međutim, nije poznato za koliko ju je sada prodao. Imanje u vlasništvu obitelji Bregović s jedne strane izlazi na more, a s druge na šumu.

Na njemu je glazbenik boravio tijekom ljeta, kad je završavao poslove u Turskoj.

Goran Bregović
Radule Perisic/PIXSELL 

'Prije izvjesnog vremena se govorilo da Brega ima kuću ovdje u Istanbulu, ali moja saznanja su drugačija. U tom dijelu Bosfora nijedan naš čovjek nema nekretninu, tako da je on svoju najvjerojatnije prodao. Detalje ne znam, ali znam cijeli kvart. Ovdje živim 30 godina i znao bih da je on i dalje vlasnik neke kuće. Nekoliko puta sam ga sreo s prijateljima u restoranima na europskoj obali Bosfora, ali posljednjih godina ga nisam vidio ovdje u Istanbulu', priča agent za nekretnine, porijeklom iz Srbije, koji živi u Istanbulu i bavi se prodajom luksuznih vila i stanova.

Goran Bregović
Karmela Prpić 

Bregović se o ovome nije oglasio. Inače, glazbenik ima kuće širom svijeta - u Beogradu, Crnoj Gori, Parizu, Zagrebu i Sarajevu. On je prepoznatljiva ličnost u Turskoj, a popularnost mu je donijela saradnja sa Emirom Kusturicom na filmovima 'Dom za vešanje', 'Arizona drim' i 'Podzemlje'. Prije nekoliko godina radio je glazbu za ostvarenje 'Mustafa', za koji je scenarij napisao i režiju napravio turski novinar Can Dündar.