Glazbenik Goran Bregović, bez obzira na veoma uspješnu karijeru, ima dosta strahova vezanih za novac, dom i obitelj. Zbog toga je često kupovao nekretnine. Stanove, kuće i vile, koje rijetko pokazuje u javnosti.

Bregovića u medijima često nazivaju 'kraljem nekretnina', budući da posjeduje više od 30 kuća i stanova.

On ne krije kako voli investirati u nekretnine, a sada je pokazao i dvorište jedne od svojih luksuznih vila u Beogradu.

Kuća Zdravka Čolića
Paparazzo lov/screenshot 

Naime, on je objavio video kojim najavljuje turneju benda Bijelo dugme u Americi, a snimao se upravo u svom dvorištu, piše Nova S.

'Cijelog života imam strah od siromaštva. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemate tetku da odete na ručak, nemate ujaka da pozajmite novac. Rat je, i u ratu ste u jednom danu izgubili sve što ste imali. Dugo me je držao strah od siromaštva. Ako pogledamo unatrag, ja sam zbog tog straha kupovao previše stvari. Prije rata imao sam kuće, stanove, brodove, automobile. To je sirotinja koja od straha kupuje. Sada više ne brinem o sebi, imam djecu, pa isti taj strah imam i za njih', rekao je za srpski Story Bregović svojevremeno.

Goran Bregovića na nastupu
Dragana Udovičić/Kurir 

'Dosta sam kasno dobio kćeri, pa kada si mlađi, vjerojatno ne razmišljaš o tome da imaš malu djecu koja mogu ostati bez roditelja rano. Kao stariji, trudiš se brinuti o njima više nego mlađi roditelji. Volio bih znati, ako ipak umrem, da su mi one osigurane', dodao je on.

Više fotografije Bregine kuće pogledajte OVDJE.