Oko sudjelovanja Martine Vrbos na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije digla se velika prašina. Danima je dobivala uvredljive poruke, ali nju to, kako je rekla u intervjuu za Kurir, nimalo nije dotaknulo.

'Zašto uvredljive? Oko dobrog konja se prašina diže. Ja to gledam iz druge perspektive, tvoji te najviše i vole i mrze, tako da, eto, sad ovako, sutra onako. Meni to puno ne smeta, trudim se dati najbolje od sebe i izboriti se da predstavljam Srbiju u Malmöu', kazala je pjevačica pa je otkrila je li joj itko od kolega pružio podršku:

Martina Vrbos
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Ah, kolege... Kad su škakljive stvari u pitanju, nema kolega. I to svi znamo. Samo jake osobnosti mogu istupiti i dati podršku, a takvih je malo. Kao, na primjer, kada sam ja dala podršku Aleksandri Prijović. Toliko su me zvali za njene koncerte u Zagrebu da sam poludjela od poziva i sve kao: 'Jao, pjevačica napunila koncert'. Ništa šokantnije! Žena je umjetnik, pravi dobru muziku za svoje fanove i naravno da je napunila sve moguće prostore u regiji! Bravo za nju, svaka čast i nema stajanja! Što se mene tiče, najveću podršku imam od ljudi koji vole moju glazbu i to su moje 'kolege'.'