Nakon što se Svetlana Ceca Ražnatović oglasila povodom uništenih plakata kojima je najavljivala koncert u Mariboru, svoju 'porciju' joj je odlučila dati i bivša kandidatkinja 'Gospodina Savršenog'.

Naime, Nandi Uzelac je na društvenim mrežama srpskoj pjevačici poručila da u Hrvatsku nije dobrodošla te je prozvala sve 'doseljenike' koji je slušaju.

'Je li može netko 'srpskoj maćehi da saopšti' kako je persona non grata (lat.): osoba kojoj je zabranjen ulazak u RH? Kao i u SAD, kao i druge zemlje. Sukladno tome, gospođo ratna profiterko 'pozdrav od ekstremne manjine' koja ne ide na kvantitetu nego kvalitetu, za razliku od Vašeg pok. supruga, kojem je bilo bitnije što više' manjine' likvidirati.

Podvučemo li okosnicu, Vaš plakat nije dobrodošao niti Vi na koncertu. A došljacima s radnim dozvolama koji su vaši slušatelji, mogu vas slusati i u državama koje su im upisane u rodnim listovima. Hvala!', poručila je Splićanka Ceci.

Nandi story.jpg
Instagram 

Podsjetimo, Ceca je u izjavi povodom uništenih billboarda rekla sljedeće:

'Hrvati me obožavaju, glazba ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske.'