Iako se sin poznatog estradnog para ne voli sam eksponirati na društvenim mrežama, za taj je zadatak zadužena ponosna majka Vesna.

Naime, svaki put kad pjevačica Vesna i plesač Đole Đogani pokažu svog sina Adriana, na društvenim mrežama nastane pravi 'bum' što se ponovno i dogodilo.

Đole Đogani i Vesna Đogani
Instagram 

Pjevačica je objavila obiteljske fotografije iz restorana koje su završile na mreži X, odnosno nekadašnjem Twitteru te izazvale pravu lavinu reakcija.

Pripadnice ljepšeg spola uopće nisu ostale ravnodušne, a mnogi su primijetili i da je Adriano izrastao u prezgodnog dečka.

'Ljubi ga majka! Oko moje najljepše! Sve moje prvo', napisala je Vesna jednom prilikom pored rođendanske fotografije sa sinom kad je u Budvi s obitelji proslavio 17. rođendan.

Adriano i Vesna Đogani
Instagram 

Podsjetimo, Vesna Đogani je svojedobno priznala da je zbog sina morala potražiti stručnu pomoć.

'Kako je Adriano postajao stariji, nisam se mogla izboriti s njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i mislio je da sve zna bolje. Zato sam se za pomoć obratila profesionalcu i učila sam kako drugačije pristupiti svom djetetu da bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, znao je povući granicu i biti strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj mjeri', iskrena je tada bila pjevačica.