Ipak su u tajnoj vezi? Filip posjetio Tamarinu obitelj, jedna fotografija otkrila da su imali poseban razlog

Iako Tamara i Filip tvrde da su samo prijatelji, gledatelji već neko vrijeme tvrde da među njima ipak ima kemije.

Instagram/Screenshot

Iako Tamara Razum i Filip Belić iz ovogodišnje sezone 'Braka na prvu' tvrde da su samo prijatelji, gledatelji već danima špekuliraju da među njima ipak ima kemije.

Instagram 

Na to su ih potaknule njihove zajedničke fotografije koje su nedavno objavili na društvenim mrežama, no Filip je najnovijom objavom ponovno zagolicao maštu javnosti i rasplamsao šuškanja o njihovoj tajnoj vezi.

Naime, fitness trener i vozač taksija iz Zagreba na Instagramu se pohvalio kako je ovih dana posjetio Tamarinu obitelj. Objavio je fotografiju svoje supruge iz showa, a u istoj je otkrio da se nalaze u Samoboru.

'Ajde da probamo to pivo', poručio je Filip iz pivovare koja je u vlasništvu Tamarine obitelji, a na fotografiji mu Tamara toči piće.

Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, Filip nam je u nedavnom intervjuu otkrio i da je Tamaru upoznao s najvažnijom ženom u njegovom životu - bakom.

'O Tamari imam samo riječi hvale i mislim da je najbolja. Upoznao sam Tamaru s bakom, bila je na ručku kod bake više puta. Baka je obožava i postale su frendice', rekao nam je Filip.