Prošlo je točno 20 godina otkada je održana prva audicija za 'Zvezde Granda'. Saša Popović sad je otvoreno progovorio o kandidatkinjama koje su nakon natjecanja ostvarile značajniju karijeru.

Objasnio je kako je pjevačica Milica Pavlović opravdala njegovo povjerenje, te otkrio da je Aleksandra Prijović u jednom trenutku odustala od natjecanja, ali da joj je on dao elana za dalje.

Saša Popović
Antonio Ahel/Pixsell 

'Pa vidite, što se tiče Aleksandre Prijović, to je nešto zaista nešto nevjerojatno. To što je napravila, to me podsjeća na Lepu Brenu i Slatki greh i na 1983. godinu kad je ono isto puklo, i kad smo radili nevjerojatne koncerte. E, to se sad isto dogodilo i s Aleksandrom. On je prvi put došla na audiciju 2011. godine u Suboticu. Budući da je imala 15 godina, ja sam joj tada održao kasting, to je bila još ona varijanta kad je bilo 40-50 natjecatelja ukupno, i ona je prošla nekoliko emisija, nekoliko kola, mislim da je prošla čak jedno 4-5 emisija. Tad nije bilo žirija koji je odlučivao, samo da da tu i tamo neke savjete, svake subote je bio drugi žiri. I u jednom trenutku su isključivo glasovali gledatelji i ona je ispala. Ona se toliko razočarala. Ništa. I onda dolazi sljedeća godina i ja sam održao kasting za 18 djevojaka i trebale su mi još dvije. Onda sam odlučio zvati djevojke iz prošle sezone, tko dobije najviše glasova da popunimo za tu sezonu. I sekretarica zove Aleksandru, ona je bila u Belom Manastiru, kaže: 'Neću se natjecati, eto ispala sam, jednostavno narod nije glasovao za mene'. I neće, a ja sam onda uzeo slušalicu i kažem: 'Slušaj, Aleksandra, ovo ti je posljednja šansa, dođi pa što bude, prođeš - prođeš. I te godine je prošla ona i Andreana Čekić i u toj 2012.-13. je bila fantastična', priča Saša Popović.

Aleksandra Prijović
Emica Elvedji/Pixsell 

Podsjetimo, Aleksandra Prijovć će uskoro održati čak pet koncerata u zagrebačkoj areni. Hrvatska publika moći će ju uživo slušati 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca.