Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMINUO DAVOR IZ 'SUPERPARA': Poznati bajker (51) život je izgubio u stravičnoj prometnoj nesreći

Davora Andročeca gledali smo u poznatim RTL-ovim showovima.

 Davor i Meri Andročec Izvor: RTL

Kandidat RTL-ovih showova 'Večera za 5 na selu' i 'Superpar', Davor Andročec, je poginuo. Poznati bajker iz Stare Gradiške život je izgubio u stravičnoj prometnoj nesreći u petak poslijepodne u mjestu Kaoci u Bosni i Hercegovini.

Davor je bio veliki zaljubljenik u motore koji se veselio svakom susretu s motoristima, umirovljeni branitelj te otac, djed i suprug. Uvijek je isticao kako mu je obitelj na prvom mjestu, a supruga Meri i on su se zbog djece i unuka odlučili prijaviti u posljednju sezonu showa 'Superpar' te tako svima pokazati da su godine samo broj.

Na malim ekranima smo ga gledali i krajem 2022. godine kad se natjecao u kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu', a i tada je govorio o ljubavi prema motorima.

 Davor Andročec Izvor: RTL

'Moja velika ljubav su motori i uvijek pričam o motorima. Živim sa suprugom i sinom i najvažnije su mi osobe u životu supruga i moje četvero djece. Bio sam profesionalni vojnik, a sad sam u vojnoj mirovini tako da svoje slobodno vrijeme najradije provodim s obitelji. Volim ići i na pecanje - živim na samoj rijeci Savi i imam čamac. Ponekad me iživcira taj ribolov, izbaci me iz takta i onda odem u streljanu, bavim se streljaštvom od četvrtog razreda osnovne škole. Ponekad budem živčan i nervozan, ali to je sekundarno - eksplodiram kao atomska bomba pet sekundi pa samo razmišljam o nečem pozitivnom i vratim se u normalu', rekao je u predstavljanju.

Inače, Davor i Meri upoznali su se u osječkom studentskom domu, a u braku su bili 29 godina. Davor je odrastao uz baku jer mu je otac poginuo na motoru dok je bio beba, a majka je ostavila njega i brata. Nevolje su se nastavile i nakon što je upoznao Meri jer je počeo rat.

Davor je otišao u vojsku, a trudna Meri u strahu ga je čekala. Nakon njegova povratka vjenčali su se i na isti dan dobili prvo dijete. U braku su dobili četvero djece, a najmlađe od njih ima 13 godina.

Povezane vijesti