Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NEŠTO SE JAKO ČUDNO DOGODILO': Martina i Ismael napustili show, tiktoker gledateljima sve 'nabio' na nos

Autor TOMISLAV PARLOV

Martina i Ismael napustili su 'Superpar'.

 Martina Filić i Ismael Hadžić Izvor: RTL

Došao je Enis i pozdravio se sa starim natjecateljima showa 'Superpar', a Josip je rekao: ‘Došao sam se zabaviti, opustiti i malo im pomutiti račune da znaju da nije tako lako uzeti keš.’

Nakon što su pogledali stanje u banci dečki su se otišli kladiti, a Enis im je objasnio da će biti u kugli i rušiti ploče na kojima pišu mane njihove bolje polovice - ona mora znati koja vas njezina mana najviše, a koja najmanje nervira, tako da je bitan i redoslijed tih mana. Stari će parovi prvi odigrati izazov pa će se po njima ravnati ostali parovi. Drago, Filip i Ismet uložili su 400 eura na svoje dame, a Ismael je stavio 450 eura na Martinu.

 izazivaci Superpar Izvor: RTL

Izazov se zvao 'Loše navike', a prvi su došli Tina i Davor. Enis je objasnio Tini kako je Davor u upitniku poredao njezinih osam mana po važnosti - na broj jedan stavio je njezinu najslabiju manu, a na osam najjaču i bilo je bitno da se poklope u četiri mane. ‘Nemam ja mana’, rekla je Tina koja je trebala poredati ove mane: gledanje turskih sapunica, često me provjerava, rasipnost, ima previše odjeće, teško donosi odluke, stalno zanovijeta i ne zna reći 'oprosti'. ‘Nikad te ne provjeravam’, govorila je Tina, a Davor uzvratio: ‘Zato što ti se javljam kao pas!’ Davor je rekao kako se u 18 godina nije ispričala, a Tina je rekla: ‘Stvarno mislim da nisam kriva.’ Tina je pogodila poredak tri mane.

Danijela i Josip bili su sljedeći. ‘Baš su mi nedostajali ovi izazovi’, rekao je Imoćanin, a i Lili i Ćiro bili su spremni za zadatak. ‘Mi smo natjecateljski tipovi i volimo se družiti, igrati, zabavljati i zato smo tu’, rekla je Lili. Josip je istaknuo hrkanje, cigarete, da teško donosi odluke, stalno je na mobitelu, PMS, ogovara, često me provjerava i ne zna reći 'oprosti'. ‘Moram je stalno bubati laktom jer hrče’, rekao je, a Danijela dodala kako to nije u njezinoj kontroli.

 Danijela i Josip Izvor: RTL

Ćiro se kao i uvijek šalio i molio Boga da mu pomogne dok se Lili prvo ljutila pa smijala. Ćiro je kao Liline mane istaknuo hrkanje, cigarete, da previše priča, stalno je na mobitelu, predugo spremanje, pretjeranu urednost, ovisnost o društvenim mrežama te da stalno zanovijeta. ‘Pogodila sam samo dva odgovora od četiri zato što si ti smotan’, zaključila je Lili.

Kad su stari natjecatelji odradili izazov, stigli su i natjecatelji četvrte sezone, a prvi među njima bili su Anamarija i Filip. Enis im je objasnio zadatak i rekao da ga moraju odraditi u pet minuta i deset sekundi, što je prosjek vremena koji su imali igrači prije njih te da se moraju poklopiti u dvije mane, što je također prosjek točnih odgovora bivših natjecatelja showa. Filip je ovako poredao Anamarijine mane; kave s prijateljicama, glazba koju sluša, ima previše odjeće, neurednost, ima previše cipela, previše priča, predugo spremanje i PMS. ‘Malo me povrijedilo što si napisao da previše pričam’, rekla je Anamarija, a Filip dodao kako je 30 dana u mjesecu barem 23 u PMS-u. Anamarija i Filip poklopili su se u četiri mane i uspješno prošli zadatak.

 Anamarija i Filip Izvor: RTL

Na redu su bili Martina i Ismael te Anamarija i Drago. Anamarija je rekla kako joj je bilo preteško gurati kuglu, baš kao i Martini koja nije u potpunosti ozdravila tako da oba para nisu uspjela srušiti sve mane do isteka vremena. ‘Nisam razočaran, idemo dalje, bit ćemo sutra bolji. Bolesna je i ne može iskoristiti svu svoju snagu’, rekao je Ismael, a Drago je rekao kako će on sutra potegnuti jače.

Za kraj su stigli Azelma i Ismet koji je napisao da su mane njegove supruge; preizazovno oblačenje, često ga provjerava, pretjerana urednost, loše vozi, PMS, stalno zanovijeta, ne zna reći 'oprosti' i previše priča. ‘Imam jače kukove i veće guzove, nije to preizazovno’, objašnjavala je Azelma premda je Ismet stavio da mu to najmanje smeta, ali priznala je da stalno zanovijeta i previše priča. Naposljetku su prošli zadatak.

Josip i Davor pregledavali su 'zatvor', a stari stanari pričali su o današnjem izazovu i novim cimerima. Ubrzo je došao klaun kako bi im popravio raspoloženje. ‘Ovo je jedna posebna psihoterapija, zapravo, putujući tretman, spa, wellness, glazba, zabava koja pomaže parovima da se približe, da se pomalo udalje i vide gdje su i nauče nešto o sebi’, rekao je klaun. ‘Ovo je dječji show’, komentirao je Filip i sarkastično dodao kako će im klaun sigurno biti prekretnica u braku.

 klaun Izvor: RTL

Dan je počeo iznenađenjem, a tako je i završio. Naime, Martina i Ismael morali su napustiti show zbog nepredviđenih okolnosti, a kasnije su svi pričali o današnjem zadatku i manama. Lili i Ćiro su se šalili da je sve o manama zaboravljeno nakon 'psihoterapije' s klaunom, Azelma je željela znati zašto Ismet misli da ona loše vozi, a Drago je govorio svojoj supruzi kako uopće nije pogodila mane koje je on istaknuo. ‘Kako ću pogoditi kad mi ih nikad ne nabijaš na nos?!’ čudila se Anamarija da bi Drago rekao kako on nema puno mana, s čime se Anamarija nije složila.

 svi parovi Izvor: RTL

Većina gledatelja je presretna zbog odlaska Ismaela i Martine pa na Facebooku ostavljaju komentare poput: ‘E neka su otišli’, ‘Je li se uopće ne zna razlog zbog kojeg su otišli? Svaki par koji je napuštao show, stao bi i obrazložio razlog te se pozdravio s ukućanima. Ovo mi je nešto jako čudno.’

Ismael se u svojem stilu obratio domaćem gledateljstvu: ‘Dogurali do polufinala bez eliminacija i otpočetka najjači u banci. Hvala, doviđenja.'

 Ismael obraćanje Izvor: Instagram

Povezane vijesti