Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'VARALI SU ME SVI MOJI FRAJERI': Alka Vuica ponovno progovorila o burnom ljubavnom životu, spomenula i nogometaše

Alka Vuica je u emisiji 'AmiG' otkrila da su je svi muškarci varali.

 Alka Vuica Izvor: Robert Gašpert

Alka Vuica bila je prva pjevačica koja je uvela etno stil u pop glazbi, a o njenom ljubavnom životu mnogo se špekuliralo.

Ona je sada gostovala u emisiji 'AmiG' i tom prilikom je govorila o prevarama pa je priznala da je puno puta oprostila muškarcima kada su bili nevjerni.

Uvod u 40.emisiju (13.06.2023.)
Izvor: YouTube

'Puno puta sam oprostila prevaru. Mislim da su me svi moji frajeri varali. Imala sam buran život, ali zanimljiv. Takve prevarante volim, očigledno. Rockeri su nekada bili face, u moje vrijeme. Dan danas bih prije izabrala glazbenika nego nogometaša. Volim ih, mi smo druga raja. Kad uzme gitaru pa mi zasvira...', rekla je Alka Vuica.

 Alka Vuica Izvor: Pink Tv/Screenshot

Podsjetimo, njena prva ljubav je bio bubnjar grupe Srebrnih krila - Adi Karaselimović. Imala je 18 godina, i upoznala ga je u klubu 'Scena' i emocije su odmah planule. Bio je njena prva velika ljubav i ta veza je trajala četiri godine. Nakon što su raskinuli upoznaje Gorana Bregovića i Bajagu. Mediji su nagađali kako su oni bili njeni ljubavnici. Bajaga joj je čak posvetio i dvije pjesme 'Zažmuri' i 'Sa druge strane jastuka'.

 Alka Vuica Izvor: Marko Lukunić/Pixsell

U Alkinom životu su bile i izvjesne špekulacije o zabranjenim ljubavima. Govorilo se o njenoj romansi sa zauzetim političarom, a nakon toga Alka je sve iznenadila priznanjem da su ona i oženjeni nogometaš, Igor Štimac, bili u izvanbračnoj zajednici.

Povezane vijesti