Najpoznatija regionalna starleta, Soraja Vučelić, nedavno je na svijet donijela dječaka, a ekskluzivno za Scenu je otkrila kako se osjeća nakon što je postala majka.

'Do sad nisam davala izjave, ali i sami znate srpske medije. Mogu samo reći da sam najsretnija žena na svijetu', rekla nam je Soraja.

Soraja-Vucelic
Instagram 

Podsjetimo, starleta je rodila zdravog dječaka kojem je, u dogovoru s partnerom, navodno dala ime Kan. Porođaj je protekao u najboljem redu, a nasljednik je od liječnika dobio najviše ocjene, saznaje Kurir.

Novopečena mama osjeća se odlično.

'Soraja je presretna! Postala je mama i sada je cijeli njezin svijet podređen novoj ulozi roditelja. Opčinjena je svojom bebom. Ne ispušta sina iz naručja. Zavoljela ga je od prvog trenutka kada ga je ugledala', ispričao je izvor blizak Soraji.

Rodila je u bolnici u Švicarskoj, ali će živjeti u Rusiji.

'U Zurichu je vodila trudnoću kod svog izabranog liječnika, ali će uskoro odletjeti za Moskvu gdje će živjeti. Bebi stiže ruska putovnica i tamo će biti njihova baza. Ugasila je društvene mreže i okreće novu životnu stranicu', završava izvor.

Soraja je osvojila peto mjesto u Big Brotheru
Instagram 

A sada se ponovno svi pitaju tko je muškarac koji je osvojio njezino srce?

Našom su metropolom kružile priče da Soraja dijete čeka s hrvatskim biznismenom čiji identitet krije od javnosti, a kako se informacije o njihovoj vezi ne bi širile, ona je obrisala sve svoje društvene mreže.

Soraja Vučelić
Instagram 

'Soraja se preselila u Zagreb, gdje održava trudnoću. Njezin partner ima svoj biznis i ne želi se javno eksponirati, što Soraja poštuje. Zbog njega je i izbrisala svoje društvene mreže. Trudnoća ju je potpuno promijenila, nije željela čak ni da javnost zna da je u drugom stanju', rekao je izvor za Blic jednom prilikom pa otkrio kako starleta provodi vrijeme u Zagrebu.