Najpoznatija regionalna starleta, Soraja Vučelić, navodno je trudna, ali to je ne sprječava da uživa u zagrebačkom noćnom životu.

Naime, Soraja se vratila na društvene mreže te je objavila Instagram priču na kojoj pjeva narodnjačku pjesmu Ane Bekute 'Uspomene' dok njezino društvo nazdravlja alkoholnim pićem.

Soraja Izlazak
Instagram 

'Svake noći sanjam tvoje oči, sve se nadam da ćeš opet doći. Nema dana da ne mislim na tebe, na mene, na uspomene', glasio je stih pjesme koji je Soraja poslije dugo vremena podijelila sa svojim pratiteljima.

Soraja živi u Zagrebu
Instagram 

Podsjetimo, prema pisanju medija iz susjedstva Soraja čeka sina i porodit će se u Švicarskoj u jednoj privatnoj bolnici.

'Soraja se odavno povukla iz javnosti i živi drugačijim, mirnijim i stabilnijim načinom života. Turbulentan period je iza nje. Čeka bebu i maksimalno je posvećena trudnoći i dolasku sina na svijet. Vjerujte mi da uživa i da je ne zanima apsolutno ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama, ugasila je profile na društvenim mrežama i posvetila se obitelji. Sjećam se, kad je saznala da je trudna, njenoj sreći nije bilo kraja.

Godi joj trudnoća i sada jedva čeka dolazak sina. Njen partner nije javna osoba i nema se namjeru eksponirati. Važno je da je njima lijepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele sačuvati za sebe. Zato je i zahtijevala da se o njenoj trudnoći ne priča previše. Soraja je sretna i jedva čeka postati mama', ispričao je nedavno izvor za Kurir.