Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SORAJA JE TRUDNA S BIZNISMENOM IZ ZAGREBA? Viđena je kako gradom šeta s trbuhom do zuba, donosimo vam detalje

Soraja Vučelić je navodno viđena na koncertu Jelene Rozge s trbuhom do zuba.

 Soraja živi u Zagrebu Izvor: Instagram

Starleta Soraja Vučelić navodno je u drugom stanju, a svoje trudničke dane provodi u Zagrebu gdje trenutno i živi.

Prema pričama koje kruže našom metropolom, Soraja svoje prvo dijete čeka s domaćim biznismenom čiji identitet krije od javnosti, a kako se informacije o njihovoj vezi ne bi širile, ona je obrisala sve svoje društvene mreže.

'Soraja se preselila u Zagreb, gdje održava trudnoću. Njezin partner ima svoj biznis i ne želi se javno eksponirati, što Soraja poštuje. Zbog njega je i izbrisala svoje društvene mreže. Trudnoća ju je potpuno promijenila, nije željela čak ni da javnost zna da je u drugom stanju', rekao je izvor za 'Blic', pa otkrio kako starleta provodi vrijeme u Zagrebu.

 Soraja je u devetom mjesecu trudnoće Izvor: Instagram

'Soraja je i u devetom mjesecu aktivna. Najviše voli šetati gradom. Vidio sam je na dan koncerta Jelene Rozge, trbuh joj je bio do zuba', poručio je izvor.

Kako prenosi Kurir, Soraja će roditi u Švicarskoj.

'Rodit će u Švicarskoj, u jednoj privatnoj bolnici. Kod izabranog doktora je vodila trudnoću, koja je protekla u najboljem redu. Doslovno je nije osjetila. Viđala se samo s najbližim prijateljima, kojima i vjeruje, i zato se i nije saznalo sve do sada da je u blagoslovljenom stanju. Sve je promijenila u svom životu i nije željela javnosti govoriti o svojoj trudnoći. Ne znam kako će reagirati kada pročita da se saznalo da će postati mama, jer je to htjela sačuvati za sebe i svog partnera.

 Soraja u oskudnom izdanju Izvor: Instagram

On nije javna osoba i nema namjeru se eksponirati. Važno je da je njima lijepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele sačuvati za sebe. Zato je i zahtijevala da se o njenoj trudnoći ne priča previše. Soraja je sretna i jedva čeka postati mama', završava izvor za srpski portal.