Danas je u medijima odjeknula vijest da se porodila starleta Soraja Vučelić.

Na svijet je donijela zdravog dječaka kojem su roditelji dali ime Kan. Porođaj je protekao u najboljem redu, a nasljednik je od liječnika dobio najviše ocjene.

Sad se prvi put oglasila i otkrila kako se osjeća.

Soraja u oskudnom izdanju
Instagram 

'Hvala vam puno na iskrenim željama, ja se osećam prelijepo. Beba je super, i ja sam super, sve je prošlo u najboljem redu. Ne bih više ništa komentirala, nadam se da razumijete, želim uživati što više u ovom trenutku, ali bit će prilike za druženje i pričanje o svemu', rekla je Soraja.

Inače, rodila je u bolnici u Švicarskoj, ali će živjeti u Rusiji.

'U Zurichu je vodila trudnoću kod svog izabranog liječnika, ali će uskoro odletjeti za Moskvu gdje će živjeti. Bebi stiže ruska putovnica i tamo će biti njihova baza. Ugasila je društvene mreže i okreće novu životnu stranicu', rekao je blizak izvor.

Soraja-Vucelic.jpg
Instagram 

A sada se ponovno svi pitaju tko je muškarac koji je osvojio njezino srce?

Našom su metropolom kružile priče da Soraja dijete čeka s hrvatskim biznismenom čiji identitet krije od javnosti, a kako se informacije o njihovoj vezi ne bi širile, ona je obrisala sve svoje društvene mreže.

'Soraja se preselila u Zagreb, gdje održava trudnoću. Njezin partner ima svoj biznis i ne želi se javno eksponirati, što Soraja poštuje. Zbog njega je i izbrisala svoje društvene mreže. Trudnoća ju je potpuno promijenila, nije željela čak ni da javnost zna da je u drugom stanju', rekao je izvor za Blic jednom prilikom pa otkrio kako starleta provodi vrijeme u Zagrebu.

Soraja-Vucelic
Instagram 

'Soraja je i u devetom mjesecu aktivna. Najviše voli šetati gradom. Vidio sam je na dan koncerta Jelene Rozge, trbuh joj je bio do zuba', poručio je izvor.

Tada je izvor navodio da se Soraja nema više namjeru eksponirati.

'Važno je da je njima lijepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele sačuvati za sebe. Zato je i zahtijevala da se o njezinoj rudnoći ne priča previše. Soraja je sretna i jedva čeka postati mama', zaključio je izvor.