U završnici sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', kandidatkinja Tamara Razum je stručnjacima otvorila dušu i priznala kako joj se reality suprug, Filip Belić, oduvijek sviđao.

Tamarino priznanje je iznenadilo zagrebačkog taksistu koji je za RTL.hr otkrio kako ona s njim navedeno nikad nije iskomunicirala.

Tamara priznala da joj se Filip svidja.PNG
RTL 

'Uvijek sam gledao na naš odnos kao prijateljski, a njezino priznanje ne može narušiti naše prijateljstvo. Nikada mi nije rekla da joj se sviđam i mislio sam da je obostrano na prijateljskoj bazi ', objasnio je Belić.

Razum je se nakon emisije oglasila na društvenim mrežama, a o Filipu nije bilo 'niti slova'.

Tamara Razum i Filip Belić
RTL 

'Često kažem da sam rođena u skroz krivo vrijeme, nekako se više osjećam kao Lude '70. pa možemo reći da ovaj komplet najbliže opisuje moju 'modu'.

Dobijem često i komentare 'ajme k'o cirkus si se obukla'. Meni to bude smiješno jer se većina danas odijeva po uzoru na nekoga. Stalna briga je l' to i to paše, kaj buju si drugi mislili, kak to stoji, ne mogu to odjenuti čudno će me gledati i tako dalje… Prestala sam imati tih problema. Odjenem se kako se JA najljepše osjećam pa kakva god to kombinacija bila. Moramo shvatiti da je i način oblačenja način NAŠEG modnog izražavanja!

Znala sam i ja sam iskomentirati 'bas čudna kombinacija, ali njoj tak dobro stoji' zato nije bitno što nosiš nego kako se osjećaš u tome i da li to nosiš sa samopouzdanjem. Tako da dajte mašti na volju i nadam se u gradu vidjeti lude kombinacije i još luđe boje', napisala je pored fotografije.