Bliži se posljednja ceremonija odluke u 'Braku na prvu' pa su neki parovi odlučili provesti što više vremena zajedno.

Tamara i Filip su bili zadovoljni svojim odnosom i svime što im se dogodilo pa je Filip rekao da su oni jedini zrelo ušli u eksperiment i zahvalan je što je dobio baš Tamaru, kojoj je ovo iskustvo jedno od najboljih u životu jer je puno toga naučila uz njega. 'Izgradili smo odnos i ne mogu reći da sam s nekim imala toliku razinu poštovanja, što mi je prvo bitno kod partnera ili osobe s kojom se družim', rekla je i priznala da će joj biti žao kad Filip ne bude tu jer je naviknula na njega.

Tamara i Filip
RTL 

'Nisam vjerovao da će mi osoba s kojom ću ući u ovaj eksperiment biti bitan dio života', rekao je Filip, a Tamara dodala: 'Kako mi funkcioniramo i odnos koji imamo su stvari koje čine jedan od izvanrednih parova.'

Filip je zahvalio Tamari na svemu što su prošli i što je zbog nje naučio kako je to živjeti sa ženskom osobom, a najviše je zahvalan što mu je postala dosta bitna osoba u životu.

'Ne govorim to bilo kome', rekao je. Tamara je njemu zahvalila što se promijenila u dobrom smislu. 'U meni si pobudio ženstvenost, što mi je jako drago', rekla mu je. 'Tamara je procvjetala i postala prava dama, dosta ženstvena i u nekim trenucima povučena, što je jedna kvaliteta koja se dosta cijeni', hvalio ju je Filip.

Filip i Tamara
RTL 

No, ne baš tako lijepe riječi 'padale' su u videu koji je na Instagramu nedavno objavila Tamara. Naime, reality 'bračni' par se družio na večeri te su se častili 'uvredama' poput: 'Seljanka', 'konjino' i 'kravetina'.

'Jesi ti za 'Ljubav je na selu?', pitala je Tamara Filipa koji joj je odgovorio: 'Realno, seljanku sam dobio tako da sam već u 'Ljubav je na selu'. Ostatak šaljive komunikacije pogledajte u videu.