Nakon što su se zaljubili u sociološkom eksperimentu, Mura Klara i Marko iz 'Braka na prvu' vjenčali su se 9. ožujka, no lijepu vijest skrivali su do završetka showa.

'Osjećam se savršeno. Ne mogu opisati tu sreću – neodoljiv je osjećaj', rekla je Mura Klara za RTL nakon udaje za Marka nakon čega je od dodao: 'Samo nadograđujemo naš odnos i uživamo u svakom danu zajedno'.

Mura Klara i Marko
RTL 

Iako je priznala da je i u stvarnom životu nakon braka u showu očekivala prosidbu, nije se nadala da će prsten na njenoj ruci zasjati tako brzo.

'Nisam očekivala da će se sve tako brzo odvijati', rekla je i otkrila njihove daljnje planove.

'Jedno vrijeme ćemo nastaviti na daljinu, no nadam se da će uskoro biti na blizinu', rekla je Mura Klara dodavši da se trenutno vidi s Markom i njihovom obitelji na što je on dodao da će raditi na tome da svoju obitelj prošire jednog dana.

Mura Klara i Marko.jpg
RTL 

'Mislim da smo ovime danas dokazali da se stvarno volimo i da smo se već i u eksperimentu zbilja voljeli. Ovim činom sam joj samo htio dokazati svoju ljubav i ona meni vjerojatno svoju. Daljina je, ja mislim, najmanji problem što se tiče našeg odnosa... Je mali problem, no mislim da ćemo mi to odraditi na dobar način', rekao je.

Mura Klara Kutnjak, Marko i Neda Ukraden.jpg
RTL 

Inače, kao poseban poklon mladencima stigla je i čestitka pjevačice Nede Ukraden čija je najveća obožavateljica upravo Mura Klara kojoj se nedavno ostvario najveći san kad je uživo i upoznala Nedu.