Nikola Sarić Sajko bio je jedan od najistaknutijih kandidata glazbenog natjecanja 'Operacija Trijumf' koje se emitiralo 2008. godine, a nakon dvije godine ušao je i u reality show 'Farma' kako bi zaradio novac.

Po završetku natjecanja još se neko vrijeme bavio pjevanjem, nakon čega je sudjelovao u 'Farmi', a potom se potpuno povukao iz javnosti. Glazbenik se zatim posvetio ugostiteljstvu, pa je s prijateljem otvorio kafić, a kad su razradili biznis, otvorili su još dva lokala.

Nikola Sarić Sajko
Youtube/Screenshot 

'Otvorio sam s prijateljem jedan kafić, pa drugi i sada treći koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego glazba', rekao je prije nekoliko godina Sajko, a potom dodao:

'Moj život izgleda kafanski i svirački izvan medija. Sviram baš često, ali ne pjevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim. Čujem se s kolegama iz 'Operacije Trijumf'. S Anom Bebić se također čujem, mada se ona udala i postala majka, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze.'

Nikola Sarić Sajko i Milica Cerović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Iako je bio miljenik ženskog dijela publike, Nikola nije nastavio ploviti glazbenim vodama. Upravo tijekom natjecanja planula je ljubav između njega i koreografkinje Milice Cerović koja je s natjecateljima svakodnevno radila na plesnim pokretima.

Nikola Sarić Sajko i Milica Cerović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Ljubav su najprije skrivali, a kasnije su je i javno obznanili, međutim, mnogi su sumnjali u to da će njihova ljubav opstati, budući da je Milica od njega starija 10 godina. O ljubavi s njom je svojedobno izjavio da je nakon vjenčanja 'sve isto samo što sad imaju prstenje na rukama i jedan papir u ladici'.