Tina i Tiago sinoć sjeli pred stručnjake 'Braka na prvu' koji su im otkrili da su puno nade ulagali u njih, a prije nego što je uspjela išta reći, Tina se rasplakala. Jako ju je povrijedilo što je Tiago otišao bez pozdrava.

Tiago i Tina
RTL 

'To da me boljelo, boljelo je. To što nisi nazvao, isto je boljelo. To da sam ja zvala i da si me prebacio za tri dana jer ne poštujem tvoje vrijeme, isto je boljelo jer si mi tijekom emisije davao sasvim drukčije dojmove nego poslije. Mislim da zaslužujem zagrljaj, pozdrav, da mi odneseš kofere iz stana u kojem smo živjeli', rekla je kroz suze i zaključila: 'Oprostila sam ti, ali bilo mi je teško doći.'

Stručnjakinja Iva rekla je kako je na posljednjoj ceremoniji pretpostavila da će napraviti to što je napravio i nazvala ga igračem. Tiaga je to jako uvrijedilo jer nije shvatio zašto bi mu to rekla. Svoj odlazak počeo je opravdavati time što je shvatio da se Tina u nekim stvarima ne može promijeniti.

'I onda me dovede do točke da… Nikada nikoga nisam mrzio, a nju sam mrzio na samom kraju. Nisam je čak ni mogao pogledati kad joj je prijateljica bila tamo. Nisam je mogao podnijeti', rekao je Tiago.

Tina i Tiago
RTL 

Tina je ispričala što se dogodilo na dan kad su se posvađali. Bio je njezin rođendan i Tiago ga je ga je malo prespavao, a on je ljutito objasnio da je to zato što je dugo radio. Kasnije ju je optužio da je flertovala s njegovim prijateljem, iako je zapravo ona spajala prijateljicu s njim. Navečer je izrazio zanimanje za njezinu prijateljicu, što je Tinu jako povrijedilo, a kad je idući dan otišla s njom proslaviti njezin rođendan i vratila se kući, Tiagovih stvari više nije bilo.

'Zvala sam, pisala poruke i dobila jednu u kojoj je pisalo da sam 'za na cestu'; i da se zabavljam sa svojom savješću zauvijek', rekla je Tina.

Kada se vratila u Kopar, pokušavala je ponovno stupiti u kontakt s njim, no on je neprestano odgađao razgovor. 'Pokušavam ti se obraćati s poštovanjem i izostavljam jako puno detalja', rekla je Tina Tiagu koji je objašnjavao kako je bio ljubomoran kad je izašla sama s prijateljicom te da to njegova majka nikad ne bi napravila ocu.

Kad su gledali svoje snimke iz showa, Tina nije mogla suspregnuti suze, a Tiago je rekao: 'Umoran sam od toga da curama slamam srca. I to nije prvi put i najbolje što mogu napraviti je sačuvati se za buduću ženu. Ne želim seks prije braka, i to je to.'

Tiago.PNG
RTL 

Tiago je nastavio pričati kako nije upoznao Tinina oca, a ostalima nije baš bilo jasno o čemu priča. Zaključio je da ne može biti s feministkinjom te dodao da je jako konzervativan. Bio je svađalački raspoložen prema stručnjacima koji su govorili da je tu riječ o psihološkim igrama, a oni su pokušali objasniti cijeli slučaj tako što Tiago dolazi iz jedne obitelji s konzervativnijim setom pravila koja su usađena u njega. No o tome nikada nije razgovarao s Tinom i zato ga je Iva prozvala igračem, a i stručnjaci su zaključili kako je njegov odlazak bez pozdrava uistinu neoprostiv...

Službena Facebook stranica 'Braka na prvu' obasuta je negativnim komentarima gledatelja na račun Brazilca iza kojeg je neprospavana noć.

Naime, Tiago je putem Instagram priče podijelio nekoliko fotki s citatima u kojima se spominje manipulacija i to da Balkanci vole suditi drugima.

Tiago.jpg
Instagram