U prošlom desetljeću nije postojala osoba na ovim prostorima koja nije znala tko je Ava Karabatić. Splitska je starleta, voditeljica i pjevačica 'žarila i palila' domaćom estradom, a onda se prije nekoliko godina, oslabljena privatnim problemima, odlučila povući i posvetiti mirnijem životu. No, interes javnosti za njom ne blijedi.

Naime, nedavno se u medijima pojavila vijest kako Ava nudi 'usluge druženja' muškarcima za 6000 eura. Redakcija Scene kontaktirala je Avu kako bi čula njezinu stranu priče. Pomalo potresena Ava otkrila nam je kako su medijski napisi lažni te da se nikad nije bavila prostitucijom.

'Ima jedna uzrečica koju sam ja davno govorila svojim prijateljicama još na fakultetu: 'Za dobrim konjem prašina se diže, za lošim još više'. Besmisleno je sve. Ne postoje nikakvi dokazi da se tim bavim. Stvar je podmetanja. Ne bih još imenovala tko mi podmeće, bar dok ne budem sto posto sigurna. Imam neke ljude u vidu', ispričala nam je drhtavog glasa pa je otkrila kako se radi o osobi koja gaju posebnu mržnju prema njoj i njezinom ocu Ivici Karabatiću.

'Nije nitko s estrade, oni se ne bave tako plitkim stvarima i nisu toliko uskogrudni. Radi se o nekom iz moje bliže okoline. U pitanju je netko tko je htio nauditi meni i mojem ocu', kazala je, a na njezinu priču nadovezao se Ivica koji je priznao kako ga takve stvari jako pogađaju te je zbog svega smršavio 17 kilograma.

Ava je priznala da nikad nije bila uhićena zbog prostitucije pa se sjetila zadarskog profesora koji je prije 14 godina optužio za ucjenu.

'Nisam bila na policiji, sve je čisto. Jedina kazna koju imam je ona iz 2009. Koja je povezana sa zadarskim profesorom. No, ja sam bila žrtva tada. Nikad se nisam pravdala i ne volim da me se stavlja u taj kontekst jer ja to nisam', rekla je pa istaknula kako je trenutno previše zaokupljena zdravljem svog oca.

'Ja trenutno brinem o svojem ocu i njegovu zdravlju. Baš sam mu donijela banane i kutiju cigareta. Takav je kakav je i prihvaćam ga. No, moram naglasiti da on nije najbolje. Meni je nelagodno šetati Splitom i svima objašnjavati da se ja tim stvarima s kojima me povezuju - ne bavim. Nemam nikakvu potporu, osim oca, niti imam prijatelje. Kad sam bila slavna svi su bili tu, a sad nemam nikog', zaključila je melankolična Ava.

Splićanka je trenutno nezaposlena, a odmor za dušu pronalazi u slikanju i pisanju. Rekla nam je kako žali za vremenima kad se uspješno bavila televizijskim voditeljstvom i pjevanjem te da često strahuje kako je njezinih 'pet minuta' prošlo.

Ava Karabatić bila je televizijska voditeljica u Beogradu
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Trenutno se bavim time da ostanem sabrana koliko god mogu. Trudim se da zdravstveno ne obolim. Bavim se pisanjem i slikanjem. Trenutno nemam nikakav posao. Imala sam ušteđevinu koju sam zaradila poslovima u Beogradu. Tako da guram', zaključila je Ava za Scenu.