Splitska starleta Ava Karabatić dugo je vremena bila glavna tema mnogih regionalnih medija, no njezino povlačenje s estrade nije dovelo do toga da se za njom izgubi interes. Naime, Ava se ovog puta našla u središtu skandala jer je navodno optužena za nuđenje 'usluge druženja' muškarcima za 6000 eura, prenosi Net.hr

Više od dvije godine, Ava nije gostovala ni u jednoj emisiji u regiji, a očigledno je kako se odlučila povući iz medija. Posljednja informacija o starleti je saznanje Kurira da je osuđena na obavezno liječenje u bolnici za odvikavanje.

Ava Karabatić bila je na odvikavanju
Filip Hofer 

'Ava ne želi više biti u medijima i povukla se iz javnog života. Trenutno s ocem živi u Splitu i smatra da je to najbolja opcija za nju. Ne koristi društvene mreže, a nekoliko puta su joj hakirali Instagram, Facebook i Twitter', priča dobro obaviješten izvor i dodaje:

'Odala se porocima. Puno pije, a nekoliko puta je i bila na liječenju od alkoholizma. Uz sve to se i dosta udebljala od velike količine alkohola i stresa koji je doživjela. Nije joj lako, samo je otac ostao uz nju. Svi prijatelji su je napustili, slabo ima kontakt s medijima, a nekoliko puta je i gasila karticu na koju su je pozivali razni ljude', zaključuje izvor za Kurir.

Ava Karabatić rođena je u Splitu
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Starleta i reality zvijezda je svoj posljednji intervju dala ljetos u pisanom obliku za Slobodnu Dalmaciju i tom je prilikom kratko poručila kako se posvetila slikarstvu.

'Sada vrijeme provodim tako što crtam ulje na platnu i ujedno vježbam. Najviše sam sa tatom, jer mi je jako teško. Ne mogu podnijeti gledati oca kako je smršavio i izgubio 17 kilograma', poručila je kratko Karabatić.