Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOLJELA GA JE PRIJE POLITIČARA KOJI JE NIJE HTIO OŽENITI: Pjevačici je pomogao u karijeri, sve je puklo nakon 10 godina

Autor TOMISLAV PARLOV

Ana Bekuta je prije nego li je ušla u vezu sa srpskim političarem, bila u braku s bubnjarom Predragom Vidovićem Prejom.

 Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić bili su u vezi Izvor: Instagram

Srpska pjevačica Ana Bekuta godinama je bila u izvanbračnoj vezi s političarem Milutinom Mrkonjićem koji je nikad nije htio oženiti, a umro je prošle godine. Naime, malo tko zna da je pjevačica već imala jedan brak iza sebe.

Bekuta je prije veze sa Mrkonjićem, deset godina živjela sa šabačkim glazbenikom, bubnjarom Predragom Vidovićem Prejom.

Predrag se početkom osamdestih vratio u Šabac nakon angažmana po Njemačkoj i Americi. Bubnjar je tada odlučio promijeniti svoj glazbeni pravac, te je sa svojim bendom raspisao natječaj za pjevačicu narodne glazbe na koji se javila Nada Polić, odnosno Ana Bekuta.

Ana i Preja upoznali su se 1981. godine. Surađivajući u glazbi s vremenom su se zbližili i zaljubili, a njihova ljubav trajala cijelo desetljeće.

Nakon njega, Ana je imala nekoliko kraćih veza, sve do 2012. kada je ušla u vezu sa Mrkonjićem.

Podsjetimo, Milutin je bio u braku s Draganom Mrkonjić od koje se nije htio razvesti jer je, prema njegovim riječima, ona u svom životu imala samo njega. Milutinova zakonita supruga naslijedila je svu njegovu imovinu, a Bekuti nije ostavio ni kune. Pjevačica se nedavno oglasila na svom Instagram profilu kako bi opravdala neobičnu odluku svog dugogodišnjeg partnera.

 Ana Bekuta bila je nevjenčana supruga Milutina Mrkonjića Izvor: Instagram

'Dok mi se svijet rušio posljednjih godinu dana, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Ponekad je bilo teško čitati i probaviti. Kao da sam neka sirotinja, a ne žena koja radi, stječe i stvara zadnjih 40 godina. Možda vam je to nezamislivo, ali zaradila sam više od Milutina. Pametno sam ulagala i jednako živjela prije njega, s njim i poslije njega', započela je Bekuta u svojoj objavi.

'Ono što je Milutin imao, ostavljeno je zakonitoj nasljednici, a ja protiv toga nemam ništa i nikada ništa nisam imala. Nema oporuke i nema sapunica koje stvaraju mediji. Živjeli smo svoj život u slozi i dogovoru. Možda vi ne bi tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar', napisala je u Instagram objavi te naglasila kako s pokojnim političarem nije bila iz interesa.

'Novac me nikada nije zanimao – iz jednostavnog razloga što sam imala svoj. U periodu kada sam upoznala Milutina bili su mi potrebni samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i u toj toplini, ljubavi i pažnji živjeli smo do kraja njegovog života', istaknula je Bekuta i nastavila:

'Tužno je gledati koliko je nekima nevjerojatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto nevjerojatno u 21. stoljeću, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim djevojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za novce se pobrinite same. Tako je slađe', zaključila je Ana.

Povezane vijesti