U ‘Braku na prvuTina je suočila Tiaga s informacijom da je čula kako je dečkima pričao ružno o njoj. Primijetila je i da im je jezična barijera postala veliki problem jer ga sve manje razumije.

‘Osjećam da možemo dalje, ali ne znam želiš li ti to. Da opet imamo pravu vibraciju, kuhamo zajedno, idemo u second hand…’, rekao je Tiago dok mu je ona govorila da više ne može biti energična kao prije jer je to bio njezin način pokazivanja ljubavi, ali sad mora tu energiju trošiti na sebe.

Tina i Tiago
RTL 

‘Ne mogu ti samo davati i davati… Traži stalno neke potvrde, a on o sebi ništa ne kaže’, objasnila je Tina do je Tiaga malo povrijedilo to što tu svoju energiju obnavlja tako što izlazi s prijateljicama.

Tina i Tiago dobili su zadatak napisati pismo nekom drugom paru i odlučili su se za Tamaru i Filipa jer su se složili da je on izvana jak, a iznutra dobar dečko velikog srca.

Tamara Razum i Filip Belić
RTL 

Tiago misli da bi Filip trebao Tamaru upoznati s obitelji, no Tini to nije dobra ideja jer bi im to bio preveliki stres i bila bi predstavljena kao prijateljica. Složili su se da Tamara mora postaviti granice i prestati se prilagođavati Filipu.

‘Mi možemo pričati svašta, ali ako je baka ne odobri, onda ništa’, kazao je Brazilac, a njegovu izjavu je RTL podijelio na društvene mreže.

Navedena izjava je ‘trigerirala’ Josipa koji je u komentarima prozvao Tiaga ‘FLR muškarcem’ (oblik hetereoseksualne veze u kojoj žena ima dominaciju nad muškarcem).

‘To su sve neki 'moderni' FLR muškarci. Da nije smiješno bilo bi žalosno’, komentirao je Krolo, a gledateljica mu je nabacila: ‘A ti si pravi muškarac?’

torta.PNG
RTL 

‘Nekome zasigurno jesam... Ne bih nikako nazvao 'pravim' jer ne postoje pravi i krivi muškarci. Tko voli nek' izvoli’, replicirao je Josip.

Krolo Instagram
Instagram