Ana Jakuš, bivša kandidatkinja ovogodišnje sezone 'Braka na prvu' odlazi iz Hrvatske. Nakon devet godina rada kao medicinska sestra u jednoj zagrebačkoj bolnici na Instagramu se uz niz fotografija oprostila s kolegama dok je na papiru pisalo 'Odlazim'.

'Hvala vam, dobri moji ljudi. P.S. Suza više nemam', poručila je Ana pozirajući s kolegama dok je na stolu stajala i torta.

O tome gdje i zašto odlazi Ana je otvoreno progovorila za RTL.hr.

'Odlazim raditi u inozemstvo. Otići u inozemstvo je moja višegodišnja želja, trebalo se posložiti puno kockica i napokon je to to. Teško je zbog obitelji, ali moram razmišljati dugoročno', rekla je.

Inače, u aktualnoj sezoni sociološkog eksperimenta pratili smo njen odnos sa suprugom Alenom kojeg su joj dodijelili stručnjaci, međutim tenzija među njima bilo je još od samog vjenčanja. Par je nakon izlaska iz showa prekinuo svaki kontakt.

Alen i Ana
RTL 

'Alen i ja nemamo nikakav kontakt od trenutka izlaska iz eksperimenta', rekla je Ana za RTL.hr pa dodala da ju je najviše povrijedilo što se Alen nije potrudio ni oko prijateljskog odnosa.

Povrijedilo me samo što nije bio voljan potruditi se oko prijateljskog odnosa s obzirom na to da smo već bili tu gdje jesmo', zaključila je Ana.