Suzana Kumer, bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', na društvenim je mrežama objavila kolaž fotografiju Tije Jurčić, njenog novog dečka Kennyja Smitha i sebe kako bi prijateljima pokazala nevjerojatnu fizičku sličnost sa svojom nećakinjom.

''Krv nije voda. Svaka sličnost slučajna (nećakinja)', kaže mama', napisala je Suzana.

Tia Jurčić i Suzana Kumer.jpg
Facebook 

Zgodna 34-godišnjakinja nam je otkrila kako se često susreće s komentarima da su ona i njezina nećakinja gotovo identične izgledom.

'Istina je. Moja mama i ja smo to baš komentirale. Imamo slične crte lica i usne. Ljudi to odavno govore, da sličimo, ali nikada nisam tome neku važnost pridavala', kazala nam je.

Iako nam se nedavno požalila da je nekad davno pokušala kontaktirati nećakinju, no njezin udomitelj, političar Ljubo Jurčić, joj nije htio dati broj, Suzana nam je sad dala naslutiti kako je do komunikacije, ipak, možda i došlo.

Tia Jurčić i Suzana Kumer
Facebook 

'Gdje god se pojavi Tia na naslovnici, bila s novim dečkom ili sama, pročitam komentar :'Je li se javila Suzani?'. Pa ovako, da budemo načisto, imamo obje Instagram… Samo ću reći da krv nije voda, neka se misle', rekla je.

Podsjetimo, bivša kandidatkinja 'Ljubavi na selu' ekskluzivno je novinaru Scene otkrila kako je bivša Mamićeva snaha kći njezinog pokojnog polubrata Ljubomira Milinovića. Nećakinju Tiju je rijetko viđala, a jedino joj je krivo što je promijenila prezime.

Suzana iz Ljubav je na selu otkrila je li je nećakinja Tia Jurčić kontaktirala
Patrik Macek/PIXSELL 

'Iskreno, prema meni je bila ok, s obzirom na cijelu situaciju. Moje mišljenje je takvo da, bez obzira na sve, prezime od oca nije trebala mijenjati, kakav god da je on bio. No ne osuđujem', kazala nam je Suzana kojoj je najveća želja da obnovi odnos sa svojom nećakinjom.