Matej Petrović, poznatiji kao Bubi, pobjednik je pete sezone showa 'Život na vagi' u koji je ušao sa 152 kilograma, a izašao s 84,1 kg.

Bubija, osim po vrhunskim rezultatima i na koncu pobjedi, mnogi pamte i po tome što je zaveo asistenticu showa, Anju Glavaš, s kojom je u početku skrivao vezu, a onda su se preselili u Njemačku, vjenčali i dobili sina.

Matej Petrović Bubi
RTL 

'Od mog sudjelovanja u showu prošle su dvije godine, a iako ste vjerojatno očekivali drugi odgovor život mi se nije puno promijenio - i dalje sam ostao Bubi kakav sam i bio. Društven, uporan i prije svega dosljedan', rekao je za RTL 2022. godine pa nastavio:

'Postao sam suprug i otac prekrasnog sina te sam se vratio u uobičajenu životnu rutinu osim što sam, za razliku od prije, dodao i koji trening više.'

Matej Petrović Bubi
Instagram 

Iako je tada priznao kako trenira, sudeći prema fotografijama na njegovom Instagram profilu može se primijetiti da je Bubi vratio određeni broj kilograma.

Matej Petrović Bubi
Instagram 

Podsjetimo, Petrović se iz rodnog Đurđevca zbog posla preselio u Njemačku gdje je i nagomilao kilograme, prvenstveno zbog depresije i nostalgije koju je osjećao prema rodnom kraju.

'Trenutna kvaliteta života mi je posao-krevet-hrana. Htio bi se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem život', rekao je Matej prije ulaska u show.