Pjevačica Zsa Zsa odustala je od natjecanja na Dori 2024. pa je u podužoj objavi na Instagramu, koju prenosimo u cijelosti, otkrila zbog čega je donijela tu drastičnu odluku.

'Ali život se posložio tako da prije nego sam uopće uspjela progovoriti o tim uzbudljivim vijestima, čemu sam se jako veselila jer je sama prijava i sudjelovanje novost za cijelu moju zajednicu koja me sluša, a i mene samu (baš zato jer svi znate i da sam dugo odbijala otići na takva natjecanja), karte su se neočekivano posložile malo drukčije i nažalost moj prvi javni govor o Dori 2024. je drukčije prirode - o odustajanju', započela je pjevačica pa nastavila:

'Iskreno mi je žao jer je cijeli moj tim ulagao puno truda u ovaj projekt, ali zbog povećih prepreka i situacija osobne prirode, koje ne bih voljela iznositi javno, u kombinaciji sa službenim rokovima, jednostavno nam je neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum kakav smatram da Dora zaslužuje od svakog izvođača koji je prijavljen. Radije bih da netko drugi dobije tu priliku i iskoristi je kvalitetno.

Smatramo da je prijavljena pjesma predivna. Toliko predivna da je čuvamo već 7-8 godina za neki trenutak na Dori i sigurna sam da je imala velike šanse biti prepoznata od strane publike. Jako zanimljivo je i to da mi je ta pjesma ujedno i prva snimljena pjesma s A. Pecotićem, iz doba kad još nitko nije znao za Zsa Zsu, čak i prije 'Sve u meni se budi'... No očito ipak, još nije došlo njeno vrijeme i šteta je što je neću uskoro moći predstaviti na Dori, no nekad se zvijezde ne poslože onako kako smo mi planirali…

Hvala svima na razumijevanju, vama koji slušate i koji ste navijali za mene, novinarima te samoj organizaciji HRT-a. I najiskrenije sretno svim izvođačima Lista prijavljenih je zanimljiva i obećavajuća, organizacija je na nivou te vjerujem da ce ovogodišnja Dora mati veliku pažnju gledatelja, a i ja ću također navijati iz publike .

P.S. Dobro sam, ne morate brinuti. Ali ovaj usisavač i kućni bicikl u pozadini fotografije mi očito žele nešto poručiti. Vrijeme je za čisćenje i očvršćivanje! A onda ce doći lijepe stvari!', zaključila je u objavi.

Podsjetimo, umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a to je u ovome slučaju Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'.