Atraktivna majka šestero djece Iris Kopsa ljeto provodi u rodnom Zadru gdje posjećuje prekrasne plaže i uvale, a najupečatljiviji detalj njenog summer outfita zasigurno su 'must have' kultne Hermes natikače, koje obožavaju ne samo Hrvatice već i svjetske zvijezde.

Iris Kopsa
promo 

Uz Iris i 'kraljica estrade' Severina ima tražene natikače vrijedne oko 600 eura u smeđoj i crnoj boji dok su Ronaldovoj partnerici Georgini Rodriguez omiljene zelene. No iako je na odmoru, Iris ne miruje. Publika je pamti kao bivšu natjecateljicu 'Večere za 5 na selu', a voljela bi, kaže, sudjelovati u reality showu 'Survivor' jer je izdržljiva i u odličnoj je kondiciji, koju održava plivanjem i trčanjem.

Iris Kopsa
promo 

'Nećemo se lagati, volim otići na tretmane lica i masaže, a moja dnevna beauty rutina je umivanje morskom vodom jer morska sol ima odličan učinak za kožu kao i maslinovo ulje. Pazim na prehranu, ne unosim puno masnoća ni ugljikohidrata. Nikad nisam na strogim dijetama jer to nije zdravo za organizam. Naravno i ja imam 'cheat day' volim fast food i obožavam burek', rekla je Iris, koja trenutačno sa suprugom uređuje novu kuću u Sesvetama jer im je stan u središtu Zagreba zbog šestero djece, postao pretijesan. Preselili su se u Sesvete jer su se željeli maknuti od užurbanog tempa u centru grada i više uživati u prirodi. Djeca su, ističe Iris, oduševljena parkovima, koje često posjećuju, a s obitelji bi mogla živjeti bilo gdje, samo da su svi zajedno.

Iris Kopsa
promo 

Rođena Zadranka poznata je i po seksepilnim modnim kombinacijama, a za nastupe najradije bira ekstravagantne 'komade' riječkog genijalca Juraja Zigmana. U lipnju je objavila singl 'Astronaut', koji su za nju napisali hitmejkeri, Boris Đurđević i Fayo, a spot u nešto više od mjesec dana ima više od 270.000 pregleda. Zato za jesen priprema nekoliko singlova, između ostalog i pjesmu za Doru. Nastup na izboru hrvatske predstavnice za Eurosong joj je neostvarena želja, a kako je veliki obožavatelj tog europskog natjecanja voljela bi jednom stati na tu spektakularnu pozornicu.

Iris Kopsa
promo 

'Spremam zanimljiv duet i dvije solo pjesme 'Fatalna' i 'Slatka fina', nešto potpuno drugačije na regionalnoj glazbenoj sceni. Voljela bih ostvariti suradnju s Ivanom Zakom, Tanjom Savić i Mladenom Grdovićem, uz čije sam pjesme odrasla i uvijek se dobro zabavim', kaže Iris. Iako mnoge žene teško usklađuju karijeru s privatnim obavezama ova svestrana Zadranka uspijeva balansirati između estrade i velike obitelji.

'Mislim da je dobra organizacija ključ svega. Uz supruga, bez kojeg to ništa ne bih mogla, pomaže mi i dadilja jer sama teško da bih sve stigla', zaključila je Iris.