Pjevač narodne glazbe Šerif Konjević, kad nije u inozemstvu, živi u raskošnom domu na Ilidži u Sarajevu. Kuća sagrađena prije više od desetak godina uzdiže se iznad visoke kamene ograde u koju su uklesana dva violinska ključa. U njoj živi obitelj legendarnog folkera kad ne boravi u Münchenu.

'Meni je dobro, zadovoljan sam sa životom, s mojom karijerom, s mojim posebnim prijateljima. Imali ste ekskluzivu što ste vidjeli moju suprugu, inače ona nije baš osoba koja voli izlaziti pred kamere, ali ona poštuje vaš rad', rekao je pjevač za Kurir.

Šerif Konjević
Instagram 

Godinama je vrijedno radio da bi zaradio i svojoj supruzi i sinu priuštio život na visokoj nozi. On to ni ne krije, štoviše, diči se jer je sve stekao svojim radom, te, kako kaže, ništa nije ukrao niti ikoga prevario. A otkrio je i tko je bio zaslužan za interijer ovog glamuroznog imanja.

'Što se tiče kuće, supruga je tu, ja se ne miješam puno. Možda bih se nekad umiješao, ali imam ručnu. Mi se dopunjujemo u svakom slučaju. Ona je moja supruga, ali i da nije, ako je pametnija od mene ja to poštujem. Kod nas nema toga tko vodi glavnu riječ. Davno sam ja to prevladao iz razloga što prvenstveno moraš biti čovjek', rekao je pjevač i dodao:

Kuća Šerifa Konjevića
Kurir televizija 

'Toga kod nas nema i kod nas je sve u dogovoru. Niti ja želim nekome biti kapa, niti želim da netko meni to bude. Sve je kod nas u harmoniji. Savjetujem sve da prije nego što dođu do tog velikog čina, da razmisle mogu li zajedno i je li sve u harmoniji. Uvijek mora netko biti voda, a netko vatra'.

Nema sumnje da on uživa kad god se nađe u Sarajevu. Interijer njegove kuće opremljen je najsuvremenijim namještajem iz inozemstva. Raskošno imanje posjeduje košarkaški teren i suvremeno opremljen bazen, a vila je okružena zelenilom i omogućava mu pravi užitak u prirodi i kompletnu privatnost.

Fotografije Šerifove raskošne kuće pogledajte u našoj galeriji.

Kurir televizija Kuća Šerifa Konjevića