Pjevač Šerif Konjević posjeduje luksuznu vilu u Sarajevu, a bez obzira na veliki uspjeh koji je postigao uz pjesme, svakako pamti odakle je potekao, kao i koliko ga je iznenadilo što je prvu nekretninu uspio kupiti zbog čuvene 'Bele venčanice'.

'Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se cijelog života borio. Ja sam čovjek domaćin, volim da mi je lijepo, čisto i ugodno. Puno radim i onda mi dom mora biti takav', ispričao je u jednoj emisiji pjevač, prenose mediji, pa se zatim i prisjetio prve zarađene nekretnine, iz razdoblja kad još nije stekao veliku popularnost.

'Zaradio sam puno novca zbog pjesme 'Bela venčanica' koja je prodana u oko 850 tisuća tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspjeh sam dobio i financije pa kupio stan i auto', otkrio je on, pa dodao kako je na zidu svoje vile oslikao mural koji oponaša njegovu obiteljsku kuću u Sanici, u kojoj je, inače, odrastao.

Šerif Konjević
Youtube/Screenshot 

'Ovo je ulaz moje rodne kuće i broj 12 u kojem sam živio. Nisam htio pisati ulicu, ali ovo je dovoljno', objasnio je pjevač za Grand.