Aleksandra Prijović je nedavno održala tri koncerta u sarajevskoj Zetri, a o njenom uspjehu mišljenje je podijelio i jedan od najtraženijih pjevača narodne glazbe – Šerif Konjević.

'Malo mi je falilo da zaplačem. Zna ona kakvo mišljenje imam o njoj. Oduševio sam se, prvi koncert na kojem sam bio od početka do kraja. Znao sam od samog starta da će biti ovako kako je danas. Ja sam joj to još na početku rekao, pa i Šaban je to znao', kazao je pjevač.

Aleksandra Prijović i Šerif Konjević
Nemanja Nikolić/Kurir, Petar Aleksić/Kurir 

Pjevač već neko vrijeme živi na dvije adrese, u Munchenu i Sarajevu. Iako je ponosan Bosanac, neki njegovi sunarodnjaci o njemu nemaju najbolje mišljenje pa često nailazi na negativne komentare.

'Ne obraćam pažnju na to, ali, nažalost, moram priznati da su svi loši komentari o meni iz Bosne. Pišu da sam seljak, konj, a meni je drago kad me tako nazovu. Oni bi voljeli makar jedan dan da su konj kao Šerif Konjević. Meni to ne smeta, smeta mi što ne vode računa o svojim životima', iskren je bio Konjević.

Šerif Konjević
Youtube/Screenshot 

Šerif Konjević stekao je veliko bogatstvo tijekom svoje uspješne karijere, a sve to odlučio je ostaviti svojoj 18 godina mlađoj supruzi.

'Ja svoju ženu volim najviše na svijetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila', ispričao je Šerif.