Dragan Stojković Bosanac, harmonikaš, kompozitor i producent, javnosti poznat i kao aktualni član žirija glazbenog natjecanja 'Zvezde Granda', krajem sedamdesetih godina doselio se iz Sarajeva u Beograd.

Da je svaki početak težak, potvrdio je i on sam ranije u jednom intervjuu kad je ispričao da je po dolasku na studij u Beograd sa suprugom najprije živio kod njenog strica. Kasnije, kad je Bosanac otišao raditi u Ameriku, Dunja je prešla kod njegovih roditelja koji su se doselili iz Konjica.

Dragan Stojković Bosanac
Instagram 

Obitelj Stojković vrijedno je radila, pa ne čudi što danas imaju jednu od najvrijednijih kuća na Bežanijskoj kosi. Iako su se sin i kći u međuvremenu osamostalili, rado dolaze kod roditelja gdje ih uvijek doćekaju specijaliteti iz majčine kuhinje.

Dragan Stojković Bosanac rado objavljuje i fotografije iz svog doma, a kad je riječ o interijeru u prvom planu su brojne umjetničke slike na zidovima, cvijeće koje uzgaja njegova supruga, kao i razni ukrasi, a posebnu toplinu daju i brojni detalji izrađeni od drveta.

Dragan Stojković Bosanac
Instagram 

Ako nisu okupljeni oko stola u blagovaonici, Stojkovići se druže u prostranom dnevnom boravku u kojem dominira crna kožna garnitura, a po svemu sudeći poznati glazbenik slobodno vrijeme najradije provodi u lijepo uređenom dvorištu gdje ga od znatiželjnih pogleda prolaznika štiti visoka bijela ograda.

Fotografije kuće Dragana Stojkovića Bosanca pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Kuća Dragana Stojkovića Bosanca