Pjevačica Jelena Karleuša, koja je već neko vrijeme u središtu pozornosti medija zbog svojih izjava, otkrila je ekskluzivnu vijest koja će oduševiti njene mnogobrojne obožavatelje.

Nakon kaosa koji je napravila u jednom tržnom centru, ali i lavine komentara koje je izazvala na društvenim mrežama zbog otkazanog koncerta u Podgovorici, JK je priopćila i da je u pregovorima oko snimanja filma o sebi. Potom je otkrila i tko će glumiti nju.

Jelena Karleuša
Instagram/Screenshot 

'Otkrit ću vam ekskluzivu. U pregovorima sam s Netflixom da samu sebe glumim u filmu. Vrlo aktivno pričam o tome, ja i jedan naš vrlo poznati glumac bismo dobili glavne uloge. Glumit ću samu sebe', poručila je Karleuša.

Inače, pjevačica je fanovima prioćila da je koncert u Podgorici, zakazan za 9. svibnja, otkazala zbog prijetnji. Navela je da se 'politika umiješala u njen nastup', te da je bila primorana na taj korak 'uslijed niza prijetnji koje je dobila zbog objave o odnosima regionalnih zemalja prema Srbiji'. Dodala je i da je novac ne zanima, te da ne želi pjevati tamo gdje vrijeđaju njenu državu i narod.

Više fotografija Jelene Karleuše pogledajte u našoj galeriji.

Instagram, DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR Jelena Karleuša