Đina Džinović, atraktivna kći Meline i Harisa Džinovića, oglasila se na društvenim mrežama i zbunila brojne pratitelje pitanjem o svom dečku Andreju Blagojevu.

Naime, Đina posljednjih mjeseci nije javno govorila o temi o kojoj bruji regija - razvodu roditelja, ali je, čini se, spremna s pratiteljima razgovarati o svom dečku. U jednoj objavi postavila je pitanje: 'Želite li da malo pričamo o Andreju?', nakon čega ga je i otpratila s Instagrama na kojem broji 135 tisuća pratitelja.

Đina Džinović
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, Đina Džinović je početkom travnja, kad se dogodio incident u obiteljskoj vili na Senjaku zbog kojeg je intervenirala i policija, otpratila majku Melinu Džinović s Instagrama.

Samo dan nakon što se Haris Džinović oglasio povodom skandala u vili, kad je rekao da su je 'uplašena djeca molila da izađe', mlada nasljednica je majku i modnu kreatoricu uklonila sa spomenute društvene mreže.

Haris Džinović i Melina Džinović
Dragana Udovičić/Kurir 

'Melina me nije pokušala kontaktirati. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo pokupiti što je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htjela otići. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svi kod kuće, oni su šutjeli, molili su je da ode, ali ona nije htjela. Djeca (Kan i Đina) su se plašila da sve ne pređe u fizički obračun', rekao je Haris tada u jednoj televizijskoj emisiji.

Više Đininih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Đina Džinović