Kandidati devete sezone showa 'Ljubav je na selu', Valentina Kordić Tijan i Vatroslav Tijan, nedavno su objavili da se razvode nakon gotovo četiri godine braka, no prepucavanja na društvenim mrežama ne prestaju.

Tako je Valentina objavila kako je morala prisilno napustiti kuću s djecom u kojoj su živjeli s Vatroslavom, nakon što je napravio nešto što nikako nije očekivala.

'Hvala svima na porukama podrške koje sam primila od jutros. Trenutno nisam u stanju nikome odgovarati dok se ne sredim. Napravio je zadnji jako niski udarac kojeg ni u najluđim snovima nisam očekivala i morala sam nas prisilno iseliti. Gdje idemo ne znam', napisala je Valentina.

Valentina Kordić Tijan se morala iseliti
Instagram/Screenshot 

'I opet je dobro izgubilo, a pobijedilo zlo! Valjda tako u životu to mora biti! Nekima je očito stavljen križ koji moraju nositi. I dalje se nadam da Bog sve vidi!', dodala je.

Valentina Kordić Tijan se morala iseliti
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, par je vezu započeo nakon zavšetka snimanja showa, i unatoč razlici u godinama, vjenčali su se krajem srpnja 2019. u Ražancu. Imaju dvoje djece, kćer Viktoriju i sina Vita.

Valentina je izjavila kako već dvije godine ne funkcioniraju kao partneri, no ipak žive zajedno.

'Nemamo odnose, ali još živimo na istoj adresi jer trenutačno nema stanova ondje gdje su djeca dobila vrtić i ne mogu ništa pronaći da bi se mogli odseliti. Nadam se da ćemo uspjeti naći tu neki stan jer bi zbog djece i njihovog vrtića to trenutačno bilo najbolje nego da se sada selimo iz Istre kad su napokon dobili vrtić i lijepo se prilagodili', rekla je ranije za 24 sata.