Kontroverzni srpski youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, uselio se u novi stan s djevojkom Anjom Blagojević koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Anja Blaa. U najnovijem videozapisu na YouTube-u pokazao je kako izgleda njegov novi životni prostor u kojem sve pršti od luksuza.

Odmah se pohvalio da njegova nova nekretnina vrijedi čak 2.000.000 eura. Na početku snimke je pokazao kako izgleda prilaz garaži, a onda i svoje skupocjene limene ljubimce koji su bili parkirani unutra. Jednu zamjerku imao je na ulaz u samu garažu jer smatra da je strop dosta spušten, a on pored svih automobila planira kupiti i terenca.

Baka Prase i Anja Bla
Youtube/Screenshot 

Stan ima 270 kvadrata. U njemu je i apartman za goste s kupaonicom. Tu su još dvije kupaonice, kao i spavaća soba, ali i Anjin kutak. Ormar, kako je rekla, najviše su zauzele haljine koje ne nosi, a pokazala je i skupocjene torbice svjetskih brendova. Na stolu za šminkanje su i njena dva Rolexa, a Baka Prase se pohvalio kako joj je oba sata kupio upravo on.

U sklopu stana su i teretana, sauna, soba za masažu, a tapete su od, kako je naglasio, kašmira. U jednoj sobi je i kamin, a pohvalili su se i podnim grijanjem kao i skupocjenim namještajem.

Baka Prase
Youtube/Screenshot 

U jednom trenutku se na snimci vidi i Anjina majka, a novi stan su došli vidjeti i yotuberovi roditelji i prijatelji.

Više fotografija njihovog luksuznog stana pogledajte u našoj galeriji.

Youtube/Screenshot Baka Prase pokazao novi stan