Poznate osobe u regiji najviše se vole hvaliti skupocjenim satovima. Mi smo sada pronašli vlasnike modnih dodataka koji ne žale novac kada je luksuz u pitanju. No, gdje ima tu se i prosipa…

Saša Kovačević

Pjevač je već dugo na estradi i uspješno gradi svoju karijeru pa nije ni čudo što je odlučio sebe počastiti satom marke Rolex čija je cijena 30.000 eura.

Devito

Jasno je kako je reper opterećen satovima i da to cijeni više od bilo kojeg modnog dodatka pa je svoju djevojku umjesto prstenom, kako svi to obično rade, zaprosio skupocjenim satom. Devito je još na početku karijere počastio sebe satom čija je cijena 44.405 eura.

Relja Popović

Kada pogledamo sve izvođače koji se bave rep muzikom, Relja možda nosi i najjeftiniji sat od kolega iz njegove profesije. Reper već dugo u svom vlasništvu ima Rolex sat od bijelog zlata čija je cijena 13.600 eura.

Elena Kitić

Vjerovali ili ne, ova mlada zvijezda, kći Mile Kitića i Marte Savić, u svom vlasništvu ni manje ni više ima sat koji košta 45.000 eura. Radi se o poznatom brendu, a napravljen je od ružičastog zlata.

Elena Kitić na nastupu
promo 

Baka Prase

YouTuber je na glasu kao netko tko današnjoj mladeži možda i ne prezentira prave vrijednosti, ali, kako on kaže, sve je zaradio poštenim radom. Baka vozi najbolje automobile na javnoj sceni, a jedan je i od onih koji imaju najskuplje blago na ruci. On nosi sat marke Rolex čija je cijena 55.000 eura. YouTuber na ruci ima nečiju 'kuću'.