Soraja Vučelić već dulje vrijeme živi u Zagrebu. Ona je u našoj metropoli najčešće boravila i tijekom trudnoće.

Jednom prilikom na Instagramu je pokazala unutrašnjost stana u kojem živi s misterioznim partnerom i ocem svog djeteta, a na fotografijama su se vidjele brojne umjetničke slike i luksuzni namještaj, ali tad nije bilo poznato u kojem dijelu Zagreba se ta nekretnina nalazila.

Soraja Vučelić
Instagram 

U pitanju je staklena zgrada, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u strogom centru Zagreba - Cvjetnom trgu, koja se nalazi odmah prekoputa pravoslavne Saborne crkve Preobraženja Gospodnjeg.

Kad se gleda s Trga, ona ima izgled trgovačkog centra, što jednim dijelom zaista i je, ali je u isto vrijeme luksuzni stambeni kompleks s privatnim parkom koji se ne može vidjeti ni s jedne strane, osim iz zraka, te je stanarima osigurana maksimalna privatnost.

Cvjetni.jpg
Kurir 

Kako Kurir saznaje, do dijela gdje su stanovi dolazi se direktno liftom iz garaže i tom dijelu kompleksa nema pristup nitko osim stanara i njihovih gostiju. Sve je pod osiguranjem 24 sata. Na ulazu se nalazi i recepcija. Pored Soraje, na ovoj adresi živi i nekoliko domaćih nogometaša.

Inače, stanovi u ovoj pametnoj zgradi među najskupljima su u cijeloj Hrvatskoj. Kao što se može vidjeti na jednoj Internet stranici za nekretnine, stan u ovoj zgradi gotovo sličan onome u kojem živi Vučelić trenutno se prodaje za nevjerojatnih 8.000.000 eura, odnosno 18.000 eura po kvadratu. U pitanju je četverosobni stan na dva kata izgrađen 2012. godine, od 320 kvadrata, s tri spavaće sobe i kupaonice, kao i terasom od 160 kvadrata s fantastičnim pogledom na grad i svim pogodnostima koje se trenutno mogu naći na tržištu nekretnina, poput wellness soba, sauna, fitness sobe, ogromnog ormara, zimskog vrta, garaže s tri parking mjesta i dr.

Soraja
Instagram 

Jedna od Sorajinih dobrostojećih susjeda koja je bila raspoložena za razgovor s Kurirovcima potvrdila je da Soraja zaista živi u ovom kompleksu s partnerom i sinom, ali da je često na putu, te da joj ovo vjerojatno nije jedina adresa stanovanja.

'Soraja je požrtvovana majka, ali baš se trudi maksimalno sačuvati svoju privatnost i privatnost svoje obitelji. Svima je to ovdje u zgradi na prvom mjestu, pa i njoj. Koliko sam vidjela, često joj u posjetu dolazi jedna prijateljica. Tijekom trudnoće je baš rijetko izlazila iz stana, vidjela sam je jednom ili dvaput, i to kad je već imala trbuh do zuba. Baš je to sve dobro sačuvala od svih. Ne izlazi ona ni sad previše. Direktno iz stana silazi u garažu, završi sve što ima, pa se opet vraća u stan. Prije neki dan je baš bila s bebom u parkiću, tu u okviru našeg kompleksa. Imala je divna kolica za bebu, koja i ja tražim mjesecima, ali su svuda rasprodana. Muke naše (smijeh). Zna da se tu može opustiti i šetati u miru. Ako smo negdje sigurni, tu smo', završava ova ljubazna susjeda.