Milica Pavlović bila u vezi sa sinom poznatog nogometaša: Nesuđenog svekra povezivali sa Severinom, a Divac ga pretukao

Milica Pavlović priznala je da je ljubila sina crnogorskog nogometaša Niše Saveljića, vaterpolista Nikolasa Saveljića.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Milica Pavlović priznala je da je ljubila sina crnogorskog nogometaša Niše Saveljića, vaterpolista Nicolasa Saveljića, koji je nakon kraha veze s njom uplovio u romansu s vatrenom crnkom, za koju mnogi kažu da podsjeća na pjevačicu.

Milica Pavlović je od javnosti vješto skrivala vezu s Nicolasom, a jednom prilikom je u emsiiji 'AmiG' otkila detalje odnosa sa Saveljićem.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'Bila sam s Nicolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i pol dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je 'Paparazzo lov'. Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču', rekla je ona i dodala kako mu je upoznala i majku i istaknula da nisu raskinuli jer se nisu voljeli, već zbog fizičke udaljenosti.

'Moji bivši nisu bili promašaji, trebalo se dogoditi baš u tom razdoblju kad jesu. I svi su oni unijeli neku lijepu energiju u moj život. E sad - netko je završio s 'dabogda propao', netko ovako, a netko onako. Sve te moje pjesme ne bi ni nastale da nije bilo njih. Inspirirali su me mega', poručuje pjevačica koja kaže da nije bila intimna s kolegama.

Podsjetimo, srpski mediji su u ljeto 2023. objavili kako su Severina Vučković i bivši crnogorski nogometaš Niša Saveljić, zajedno plovili jahtom do Korčule, gdje su svratili na piće, a Kurir je objavio i ekskluzivne fotografije.

'To je nedavno bilo, točnije 7. kolovoza. Jahta na kojoj su bili usidrila se ovdje na Korčuli. Poslije podne je bilo kada sam ih uočila. Zajedno su izašli, konkretno prvo ona, a onda on za njom. Sjeli su u obližnji kafić na plaži i naručili piće. Kasnije im se pridružila još jedna ženska osoba i sjela s njima. Severina je djelovala neprepoznatljivo, neupadljivo, a ovaj otok je prepun stranih turista, tako da nitko ne obraća pažnju na nju. Svi gledaju svoja posla. Vidjelo se da su lijepo raspoloženi, da su uživali u zajedničkim trenucima i da im je bio lijep i ugodan dan. Ona je bila u svijetloplavoj košulji-haljini, a on je nosio bijelu majicu. U jednom trenutku pridružila im se jedna plavuša', rekao je izvor, koji je tom prilikom bio na Korčuli.

Kurir/Ana Paunković, Shutterstock/Ilustracija, Dado Đilas/Kurir 

Kurir je kontaktirao Severininog menadžera koji je sve demantirao.

Inače, Niša Saveljić našao se početkom 2022. godine u centru skandala kada ga je kći Vlade Divca, Petra Divac, optužila da joj je slao neprikladne poruke.

Petrin otac, proslavljeni košarkaš Vlade Divac, pretukao je bivšeg nogometaša i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem prosinca 2022. u restoranu jer je zavodio Petru.

Instagram, Dado Đilas/Kurir