Srpski mediji objavili su kako su Severina Vučković i bivši crnogorski nogometaš Niša Saveljić, zajedno plovili jahtom do Korčule, gdje su svratili na piće, a Kurir je objavio i ekskluzivne fotografije.

'To je nedavno bilo, točnije 7. kolovoza. Jahta na kojoj su bili usidrila se ovdje na Korčuli. Poslije podne je bilo kada sam ih uočila. Zajedno su izašli, konkretno prvo ona, a onda on za njom. Sjeli su u obližnji kafić na plaži i naručili piće. Kasnije im se pridružila još jedna ženska osoba i sjela s njima. Severina je djelovala neprepoznatljivo, neupadljivo, a ovaj otok je prepun stranih turista, tako da nitko ne obraća pažnju na nju. Svi gledaju svoja posla. Vidjelo se da su lijepo raspoloženi, da su uživali u zajedničkim trenucima i da im je bio lijep i ugodan dan. Ona je bila u svijetloplavoj košulji-haljini, a on je nosio bijelu majicu. U jednom trenutku pridružila im se jedna plavuša', rekao je izvor, koji je tom prilikom bio na Korčuli.

Severina Vučković i Niša Saveljić
Kurir/Ana Paunković, Shutterstock/Ilustracija, Dado Đilas/Kurir 

Kurir je kontaktirao Severininog menadžera koji je sve demantirao.

Inače, Niša Saveljić našao se početkom 2022. godine u centru skandala kada ga je kći Vlade Divca, Petra Divac, optužila da joj je slao neprikladne poruke. Petra je opisala kako se osjećala kada ga je, nakon svega, prvi put vidjela.

'Kada sam Nišu srela to ljeto u Crnoj Gori, iako je pored mene bio moj dečko, osjetila sam veliki strah i neugodnost. Htjela sam da se odmah vratimo kući. Osjetila sam kako nije zadovoljena pravda jer nije snosio nikakve posljedice za ponašanje, a meni su ostale traume za cijeli život. Roditelji i obitelj, kao i uvijek, bili su mi najveća podrška', rekla je tada Petra za Republiku.rs

Petra i Vlado Divac
Instagram, Dado Đilas/Kurir 

Petra je poslije skandala proslijedila prepiske sa Saveljićem.

'Iskreno ne bih volio da znaju. Baš mi je glupo. Ja, ovako iskusan, sam se postidio. Prvi put u životu osjetim energiju kod nekog tako mlađeg. Oprosti', napisao je nogometaš.

Petrin otac, proslavljeni košarkaš Vlade Divac, pretukao je bivšeg nogometaša i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem prosinca prošle godine u restoranu jer je zavodio Petru.

Do okršaja je došlo zbog toga što se kći zvijezde NBA lige požalila ocu kako joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama te joj se nabacuje.

Skandal je prokomentirala i bivša supruga Niše Saveljića, Dijana Saveljić, koja je osudila postupak bivšeg partnera.

'Grozno se osjećam, prije svega zbog djece, jer ne želim da itko upire prstom u njih. Nicolas se i dalje čuje s Petrom, dobri su prijatelji. Pozvao ju je i ispričao joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac napravio. Djeca ne mogu biti odgovorna za postupke roditelja', rekla je Dijana za tad za Informer.rs pa nastavila:

'Vjerujem da je moj bivši suprug Niša uznemiravao Petru, kćer Vlade Divca. Nišu su novac i slava izopačili. Gdje ima dima, ima i vatre! Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina! Ljudi se mijenjaju, gube kompas, slava i noavc ih promijene. Izopače ih! To se dogodilo i Niši. Nije bio takav kad sam ga upoznala. Da sam samo posumnjala kako je sposoban napraviti tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje djece.

Dijana Dika Saveljić, s kojom je Niša dobio sina Nicolasa i kćer Silvanu, razveli su se, ali su sve do sada bili u odličnim odnosima i svojim su nasljednicima najveća podrška.