Nakon nedavnog nastupa u zagrebačkoj Areni, Milica Pavlović sinoć je nastupila i u jednom prestižnom beogradskom klubu, a posebnu pažnju ljudi i medija privukao je Duško Tošić koji je uočen u publici.

Naime, bivši nogometaš je u jeku razvoda odlučio izaći i provesti se, i to baš na nastupu prijateljice njegove još uvijek zakonite supruge Jelene. Duško je bio u društvu prijatelja, ali i jedne misteriozne plavuše koja nije poznata javnosti.

Duško Tošić
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Inače, i ptice na grani znaju da su Jelena Karleuša i Milica Pavlović odlične prijateljice. Sve češće ih zajedno možemo vidjeti i na javnim događajima, a iz ovog lijepog prijateljstva rodila se i suradnja pa su tako snimile i duet.

Podsjetimo, Milica je prije par dana prokomentirala je li se čula s prijateljicom i kolegicom Jelenom Karleušom nakon incidenta u njihovom obiteljskom domu na Dedinju kad je Duško navodno napao Jelenu i njenog prijatelja.

Milica Pavlović i Jelena Karleuša
Instagram 

'Naravno da sam se čula s Jelenom. Slale smo si neke poruke, ali bih zadržala to za sebe. Nek to ostane između nas dvije', rekla je Milica za Kurir.