Udovica Nebojše Glogovca morala joj je priopćiti tužnu vijest: Ovako je kćerkica velikog glumca saznala bolnu istinu

Surovu istinu je kćerkici priopćila majka nakon što je prethodno potražila stručnu pomoć.

Story arhiva

Glumac Nebojša Glogovac napustio nas je prije nešto više od šest godina, točnije 9. veljače 2018. godine, a za sobom je u suzama ostavio cijelu regiju. O njemu su svi oduvijek imali samo riječi hvale, a ostao je upamćen kao jednostavan i dobar čovjek.

Iza sebe je ostavio i neutješnu obitelj, sinove Gavrila i Miloša i kćer Sunčicu. Udovica velikana srpskog glumišta, Milica Glogovac, godinama se nakon prerane smrti supruga suočava s vlastitim bitkama, iako je o istima rijetko govorila u javnosti.

Story 

Ipak, Milica je u svojoj ispovijesti jednom prilikom ispričala kako je kćeri morala priopćiti da njenog oca više nema i da nikada neće doći.

'Kad se sve to dogodilo, Sunčica je bila jako mala i tek je formulirala rečenice. Ali jasno je pitala... Jedna od prvih rečenica koju je formulirala bila je kad je njega tražila', iskreno je započela svoju ispovijest Milica Glogovac i dodala:

'Potražila sam stručnu pomoć i apeliram na sve ljude da, kad se osjete nesigurnim, potraže pomoć psihologa', rekla je.

Sonja Spasić/Kurir 

Tada je sa svim medijima podijelila i savjet koji je dobila od psihologinje koji joj je mnogo značio.

Sonja Spasić/Kurir 

'Ja sam razgovarala s jednom divnom psihologinjom i ona mi je rekla jednu rečenicu koju sam ja sebi izgovarala kao neku mantru, a to je da djeci treba reći 'istinu prilagođenu njihovom uzrastu'. Dakle, nikada je nisam lagala i govorila joj da će tata doći, a neće. Kako je rasla učila je da sve to prihvaća kao sastavni dio života. Dakle, samo otvoreno i istina prilagođena njenom uzrastu', rekla je Milica i otkrila što je točno Sunčici govorila na njeno pitanje: 'Gdje je tata i kada će doći?'.

Davor Puklavec/Pixsell 

'Tata nije tu, neće doći. Želiš li da gledamo fotografije?', odgovorila je.

Podsjetimo, srpski glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 49. godini života poslije kraće bolesti, a vijest o njegovoj preranoj smrti ostavila je regiju u nevjerici i tuzi. Samo nekoliko mjeseci nakon njegove smrti od tuge za njim preminula je i njegova majka Milena u 74. godini života.