Neven Živančević, pjevač mnogima omiljene grupe 'In Vivo' doživio je strašnu tragediju nakon koje se povukao s javne scene.

Naime, pjevačevu djevojku Nevenu Dragutinović je 3. studenog 2012. godine, na uglu Francuske i Ulice cara Dušana u Beogradu, automobilom usmrtio pijani košarkaš Kimani Ffrend s Jamajke.

Neven Živančević
Youtube/Screenshot 

'Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo... Tog jutra sam i ja poginuo... Princezo mog života, tebe nema... Sve sam mogao zamisliti, i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve... Ali da će te netko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao. Prije tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim ostariti s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao... Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I što sad? Rijetki znaju koliko smo se voljeli, a još rjeđi će to nekad i doživjeti jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog stoljeća! Polovica moga tijela je tvoja, polovica moga srca je tvoja, živimo i dalje zajedno, nema kraja. Ljubim te, snu moj', napisao je tada neutješni Neven na društvenim mrežama.

Nevena Dragutinović i Neven Živančević
Kurir 

Tog dana kad se dogodila nesreća, Neven je bio na turneji u Beču. Poslije tragedije rijetko se pojavljivao u javnosti. Međutim, nakon nekog vremena kad je smognuo snage grupa 'In Vivo' objavila je pjesmu 'Život unazad' koju je Neven napisao i u potpunosti posvetio Neveni.

'A ja živio bih sad ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živio bih sad ovo malo godina, s tobom unazad, zauvijek unazad', dio je pjesme posvećene tragično preminuloj djevojci.

Nenad Živančević
Kurir 

Pjevač se nastavio baviti glazbom, ali dosta slabije nego ranije. Dugo ga nije bilo u javnosti, točnije sve do 2020. godine kad se pojavio u filmu 'Južni vetar'. Danas je posvećen i ugostiteljstvu. Otvorio je ćevabdžinicu u beogradskom naselju Šumice, a koliko je marljiv i posvećen novom poslu govori činjenica da pored radnika i on služi kao ispomoć, te bez problema priprema hranu gostima.