Ovako izgleda kći Hanke Paldum: Nevjerojatno podsjeća na poznatu majku, a pomaže joj čak i u poslu

Čuvena pjevačica o privatnom životu rijetko govori u javnosti.

M.M./ATAIMAGES/PIXSELL

Pjevačica Hanka Paldum na estradi je prisutna već dugi niz godina, ali svoj privatni život, kao i sina Mirzu i kćer Minelu rijetko eksponira u javnosti.

Hanka je djecu dobila nakon što se udala za Muradifa, ljubav iz srednjoškolskih dana. Međutim, imala je izuzeteno velikih problema na oba porođaja.

PrintScreen 

'Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživjela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj s Mirzom kad sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sjećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan slijed stvari u životu i uvijek sam se smatrala prije svega suprugom, a tek onda umjetnicom', rekla je Hanka jednom prilikom.

Minela se s vremena na vrijeme s majkom pojavljuje na različitim događajima, a isto tako i pomaže Hanki u poslu. Neki kažu da likom podsjeća na majku, a jednom prilikom je sudjelovala i kao manekenka u njenom spotu za pjesmu 'Nitko kao majka'.

To što se pojavila kao manekenka u spotu nije ništa čudno, budući da je Minela jako lijepa devojka, a uz sve to ima i veoma istančan ukus za modu.