Hanka Paldum (67) je izvan sebe nakon navoda na društvenim mrežama da je preminula. Čuvena pjevačica sevdalinki veoma se potresla nakon što su je 'pokopali', pa se tim povodom i oglasila.

'Dragi moji prijatelji, po tko zna koji put, medijski ispisana laž. Živa, zdrava, sretna s mojima milima i dragima. Upravo smo saznali da ova vijest kruži društvenim mrežama. Tužno i jadno. Što reći na sve ovo? Voli vas vaša Hanka', poručila je pjevačica.

Hanka Paldum
M.M./ATAIMAGES/PIXSELL 

Inače, Hanka Paldum jedna je od rijetkih kolega pokojnog Sinana Sakića koja je bila na otvaranju muzeja posvećenog pokojnom pjevaču. Ona je u razgovoru s medijima otkrila detalje njihovog druženja i posljednjeg susreta.

'Nisam često s njim nastupala i nismo se tako često družili, osim što smo jedan drugome upućivali čestitke za neke postignute uspjehe. Kad sam čula da se razbolio, meni je to jako teško palo. Imam osjećaj da je bio sinonim svih vrijednosti koje nam je Bog dao. Ta svojstva su oni iskoristili, a narod prepoznao i to su neke stvari koje se moraju cijeniti i poštovati. Zato sam iskoristila prvu priliku kad sam došla u Beograd da ga posjetim u bolnici i da malo popričamo, uputim mu neku lijepu rečenicu u znak podrške. Rekla sam mu da se moramo boriti za naše zdravlje i da je bitno ostaviti nešto iza sebe, to je bila moja poruka nezanajući, nažalost, da nam je to zadnji susret', rekla je ona tada.

Hanka Paldum
Dubravka Petrić/PIXSELL 

Podsjetimo, Hanka Paldum iza sebe ima brojne hitove i dugogodišnju karijeru, ali i tešku životnu priču. Rođena je 28. travnja 1956. godine, a prve afinitete prema glazbi pokazala je još u rodnom Čajniču. Za njene glazbene početke bio je odgovoran njen mlađi brat Smail, koji joj je bio velika pomoć i podrška da uspije na tom putu. Pred polazak u srednju školu s roditeljima se preselila u Sarajevo. Hanka je slovila za jednu od najljepših devojaka u Sarajevu, zbog čega je tijekom pohađanja srednje trgovačke škole non-stop bila na meti udvarača.