OVO JE SIN OMILJENOG ESTRADNOG PARA: Adriano je ljepotom zaludio žene, a majka je zbog njega potražila stručnu pomoć

Ne voli se eksponirati u javnosti, a majka je zbog njega zatražila i stručnu pomoć.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Iako se sin poznatog estradnog para ne voli sam eksponirati na društvenim mrežama, za taj je zadatak zadužena ponosna majka Vesna.

Naime, svaki put kad pjevačica Vesna i plesač Đole Đogani pokažu svog sina Adriana, na društvenim mrežama nastane pravi 'bum' što se ponovno i dogodilo.

Instagram 

Pjevačica je objavila obiteljske fotografije iz restorana koje su završile na mreži X, odnosno nekadašnjem Twitteru te izazvale pravu lavinu reakcija.

Pripadnice ljepšeg spola uopće nisu ostale ravnodušne, a mnogi su primijetili i da je Adriano izrastao u prezgodnog dečka.

'Ljubi ga majka! Oko moje najljepše! Sve moje prvo', napisala je Vesna jednom prilikom pored rođendanske fotografije sa sinom kad je u Budvi s obitelji proslavio 17. rođendan.

Instagram 

Podsjetimo, Vesna Đogani je svojedobno priznala da je zbog sina morala potražiti stručnu pomoć.

'Kako je Adriano postajao stariji, nisam se mogla izboriti s njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i mislio je da sve zna bolje. Zato sam se za pomoć obratila profesionalcu i učila sam kako drugačije pristupiti svom djetetu da bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, znao je povući granicu i biti strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj mjeri', iskrena je tada bila pjevačica.