Neke od srpskih javnih osoba poznate su po skandalima i burnim ljubavnim životima, te nisu skrivali da su bili prevareni, ali i da su varali svoje partnere.

Ipak, većina njih odlučila je sačuvati brak i prijeći preko preljuba.

Folk pjevač Radiša Trajković Đani na estradnoj je sceni duže od dva desetljeća. U braku je 22 godine, a među pjevačima glasi za jednog od omiljenijih kolega.

'Slađa Trajković je jedina žena koju sam volio i koju volim otkad postojim. Naravno, muškarac sam, varao sam, muljao, lagao. Koji Balkanac nije? Znam da mi ona to ne bi oprostila da u svakom trenutku nije znala da je nikada nisam prevario srcem i da nikada nisam bio zaljubljen u drugu ženu. Sedam žena u danu da imam, nijedna me ne bi emotivno dirnula', izjavio je folker.

Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom
Instagram 

Mile Kitić šokirao je sve kada je priznao da je nevjeran supruzi Marti Savić, ali isto tako i da ona ima slobodu u braku biti s kim želi.

'Čim promijenim mladu djevojku, odmah mi se krv osvježi. Duhom sam mlad, a onda sva ta mladost oko mene čini da se tako i osjećam. Ja ne trebam redovno mijenjati krv da bih se održavao mladim, kao neke svjetske zvijezde', izjavio je pjevač za bosanski 'Express'.

Mile Kitić i Marta Savić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Aca Lukas je svojevremeno ispričao da je bivšu suprugu Natašu prevario s preminulom pjevačicom Ksejinom Pajčin.

'Pjevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vrijeme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam što ću joj sve raditi i što će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pjesama i uzeo mobilni telefon. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umjesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi', prisjetio se on tada.

Aca Lukas i Ksenija Pajčin
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Marina Lopičić/Kurir 

Pjevač Boban Rajović i njegova supruga Dragica u braku su tri desetljeća, ali pjevač ne skriva da je imao buran ljubavni život i pored supruge. Također, on je sve iznenadio kada je priznao da i sada ne može garantirati da će biti vjeran ženi.

'Ne! Ja se ne mogu zareći, jer nikada ne znam što donosi dan, a što noć. Ja moju ženu volim najviše na svijetu i ona je osoba sa kojom ću ja provesti cijeli svoj život, a što se tiče prevara ja ću se svim silama truditi kako bih odolio svemu tome, ali ne mogu obećati', rekao je Rajović.

Pjevači koji su priznali preljub
Youtube Boban Rajović feat. Buki Skandal - Bahato

Miroslav Ilić godinama je na sudu s Mirjanom Antonović koja tvrdi da mu je rodila sina Devina kojeg pjevač ne priznaje kao ni aferu s njom.

O njihovoj ljubavnoj vezi brujala je estrada, a neki od pjevača tvrde da su se javno pojavljivali na gradskim događanjima i da je Mirjana išla s njim na zajedničke turneje, iako Miroslav sve demantira.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović
Instagram, Pixsell 

Pjevač je i danas u braku sa svojom suprugom koju je navodno prevario.