Naša poznata pjevačica Ana Bekuta poslednjih desetak godina provela je u ljubavi s političarem Milutinom Mrkonjićem.

Bili su zajedno sve do njegove smrti, a Bekuta je viša puta isticala da je upravo on bio njena najveća životna ljubav. No, mnogi ne znaju da je Ana svojedobno bila u vezi s jednim poznatim glazbenikom.

Ana Bekuta
Instagram 

U pitanju je bubnjar Predrag Vidović Preja s kojim je Ana bila u vezi gotovo 10 godina. U tom razdoblju su radili i nastupali zajedno.

'Kad je Ana prekinula s prethodnim partnerom, upoznala je bubnjara Predraga Vidovića Preju. S njim je radila i bila u ljubavi skoro deset godina. Živjeli su u Šapcu, a Ana je tad imala velike hitove i lijepo zarađivala', riječi su jedne Anine prijateljice i kolegice.

Novac koji je Ana tada zarađivala uložila je u kuću u Šapcu u kojoj su tada živjeli.

'Sav novac je uložila u kuću u kojoj je živjela s Prejom, iako je sebi mogla kupiti stan. Kad su se razišli 1992. godine, Preja joj je sve uzeo i ona je doslovno ostala na ulici bez centa. Tada je otišla u Beograd, a on se vrlo brzo nakon toga oženio Tatjanom Dimitrić, sada Vidović, s kojom ima i djecu'.

Ana je tada bila u teškoj situaciji, skoro bez krova nad glavom, ali su joj prijatelji pomogli u tim trenucima.

'Ani su tada u pomoć pritekli prijatelji Aca i Biljana Ilić. Oni su joj dali stan na Senjaku u kojem je živjela. Plaćala im je stanarinu, ali nešto minimalno', ispričala je svojedobno jedna Anina koleginica za srpske medije.