Lepa Brenaje trenutno u Zagrebu gdje je u hotelu Esplanade održala promociju vlastitog brenda najlonki pod nazivom 'Lady B' te je najavila Extra koncert godine koji će u Areni Zagreb održati 2024.

Najveća balkanska zvijezda je u intervjuu za Scenu usporedila svoj životni put s onim od 'snahe' Aleksandre Prijović te je otkrila zašto se još neko vrijeme ne namjerava umiroviti.

Lepa Brena
Igor Soban/Pixsell 

'Moj i njen životni put su dvije dijametralno suprotne strane. No ono što mogu reći da sam je, kad je došla u 'Zvezde Granda', odvela u Sofiju gdje je pjevala ispred 20 tisuća ljudi te sam u njoj vidjela 'x faktor'. Ona tad nije bila u vezi s Filipom. Kombinacija Filipa, kao jako dobrog producenta i fenomenalnog skladatelja, i nje kao djevojke koja je slatka, nježna i lijepo pjeva te ima finu i čistu energiju koja je bila potrebna na ovim prostorima… ta sinergija, da ne kažem brak, je urodila plodom… Iskreno da vam kažem, nju kad vidim, jako sam sretna jer je našoj publici potrebna takva mlada zvijezda. Odavno na našoj sceni vlada nekakav neukus, nekultura, bahato ponašanje i primitivizam. Djevojke i žene su previše ogoljene. Toliko su svi goli da nikome više ništa nije zanimljivo, a Aleksandra je pokazala da jednostavnošću i ljubavlju može osvojiti publiku', izjavila je ekskluzivno Brena.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Instagram 

Brena je na pitanje: 'Razmišlja li o mirovini?', bila jako direktna:

'Kad se jako umorim, baš jako, uvijek se pitam: 'Bože, što je meni ovo sve trebalo?'. Provedem dan u pidžami i ogrtaču, sređujem kuću i mijenjam ambijent. No, već poslije nekoliko dana spremanja po kući… Inače ja sam dalmatinski tip… U ovim godinama znam što mom umu i tijelu treba. Jednostavno je dosadno. Život gdje biste bili na Maldivima ili išli po salonima ili u shopping koji je meni više dosadan… Odavno sam prestala živjeti taj život. Volim ulagati u biznis jer mi daje stabilnost i duševni mir i volim raditi. Ja sam žena radoholičar. Nedavno sam čula izjavu od Cher da u 77. godini neće ići u mirovinu, pa zašto bi onda i moja malenkost?', zaključila je pjevačica.

Lepa Brena
Igor Soban/Pixsell