Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Lepa Brena trenutno boravi u Zagrebu gdje je u hotelu Esplanade održala promociju vlastitog brenda najlonki pod nazivom 'Lady B'.

Lepa Brena
Privatna arhiva 

Brena je zablistala u ružičastom odijelu i bijeloj košulji s kravatom, a mnogi se komentirali da nikad bolje nije izgledala.

Na promociji su je podržale brojne kolege, prijatelji i suradnici, a s njom je cijelo vrijeme bio i suprug Slobodan Boba Živojinović, kao i mlađi sin Viktor koji je čuvao malenog Aleksandra, 4-godišnjeg sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Viktor Živojinović i Aleksandar Živojinović
Privatna arhiva 

Brena je ovu promociju iskoristila kako bi obožavateljima ekskluzivno najavila i koncert u zagrebačkoj Areni koji će održati 6. prosinca 2024. godine.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović
Privatna arhiva 

Između ostalog, istaknula je kako se divi svjetskoj zvijezdi Madonni budući da su isto godište, posebno naglasivši kako Madonna u teretani boravi i po četiri sata dnevno dok ona to ne voli. Zato su tu njene čarape koje osim estetike doprinose i smanjenju centimetara na nogama.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović će večeras održati četvrti od pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb, a prema šuškanjima poseban gost biti će joj upravo Lepa Brena budući da je trenutno u Zagrebu.